Gość jayc Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 witam pytanie do uzytkownikow w ktorej ubezpieczalni mozna znalezc najtansze oc dla almery tino 2.2 diesel przy 60 % znizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 ja OC kupuje w firmie Cigna (jeszcze nie znalazłem nigdzie taniej), ale następne może wezmę z AC to wtedy w Liberty Direct Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 jeszcze nie znalazłem nigdzie taniej taniej to znaczy mniej niż....?? Ja dla siebie mam za 560 zł w generali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja wraz z tatą (60% zniżek) mam za ok 440 w Hestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gonzo Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja mam ubezpieczonego przez mBank w Towarzystwie Ubezpieczeniowym BENEFIA ( 60% ) - 307,20 za cały rok. Może ktoś ma taniej co nie oznacza że najlepiej dla poszkodowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 witam pytanie do uzytkownikow w ktorej ubezpieczalni mozna znalezc najtansze oc dla almery tino 2.2 diesel przy 60 % znizki Niech kolega poda: 1. Swój kod pocztowy 2. Wiek właściciela i ew. współwłaściciela 3. Rok prod. auta To wyliczę koledze stawkę w MTU S.A. Ergo Hestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja mam ubezpieczonego przez mBank w Towarzystwie Ubezpieczeniowym BENEFIA ( 60% ) - 307,20 za cały rok. Może ktoś ma taniej co nie oznacza że najlepiej dla poszkodowanego. no to ładnie przepłacilem przy tej samej zniżce.... tyle, że jak sprawdzałem online na mbanku, to ubezpieczenie wychodziło mi kosmicznie wysokie, dlatego zrezygnowałem i wziąłem pakiet tam gdzie kupowałem auto, bez szukania i sprawdzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jayc Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 wiek-28 lat kod 39-300 rok produkcji 2000 a odnosnie poszkodowanego-podczas kolizji lub wypadku pieniadze na naprawe twojego auta pochodza z ubezpieczenia tego co mial z toba kolizje pod warunkiem ze to jego wina wiec co z tego ze ty bedziesz mial dobre oc jak on moze miec z firmy ktora jest np.niewyplacalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirenty Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ja OC kupuje w firmie Cigna (jeszcze nie znalazłem nigdzie taniej), ale następne może wezmę z AC to wtedy w Liberty Direct POTWIERDZAM!! Płacę i nich chyba 330 pln + NW Ktoś tam napisał o tańszej ofercie, ale bez przesady. Niech będzie te kilka złotych więcej bo lubię swojego brokera ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ja również cigma OC+NW i nawet AC u nich raz miałem szkode ktoś mi na parkingu przytarł z cigmy w tydzień pieniążki i to ładnie szkoe zrobiłem u lakiernika za 350zł a dostałem 1300zł Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 wiek-28 latkod 39-300 rok produkcji 2000 Składka roczna w MTU to 342zł niech kolega poda jeszcze swoją miejscowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 taniej to znaczy mniej niż....?? Oc na rok za moja Almere z wszystkimi zniżkami zapłaciłem 294zł w Cignie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jayc Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ubezpieczylem 280 zl firma inter risk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Myśę że pisanie tego typu postów jest trochę bez sensu.... stawki OC są mocno uwarunkowane od strefy regionalnej i ewentualnych znizek marketingowych jakie jeszcze może dać nam pośrednik.... Wiadomo że gdzieś na wsi ubezpieczenie bedzie sporo tańsze dla tego samego auta w dużej miejscowości i o dużym natężeniu ruchu. Proponuję zadawać pytania "w jakiej firmie polecacie i czy jest wypłacalna?" a ceny sprawdzać bezpośrednio tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jayc Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ciesze sie ze mieszkam na zadupiu i zostalo mi na flaszke-zapraszam wszystkich z miasta na wieś bo jutro weekend i będzie pita ta flaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Frodman Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Można mieszka na zadupiu i becelowac więcej niż reszta. Ja w drugim roku przy max znizce(wspolwlasciciel 60%) placę 424 zł ( w tym NW 40 zł). AC dopiero 10 % przy 22 tys zł 1237 zł czy jakos tak. Miejscowosc:wichura pod Lublinem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Rz Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 22 lata, pierwsze auto Almera 2002r 2,2Di mam 22 lata za OC w PTU płace 1200 zł /rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tolo74 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Płace ok 320zł OC w Warcie (max znizka) + AC ok.600zl z naprawa w autoryzowanym serwiie i oryginalnymi czesciami. Bez NW! Czyste OC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benio36 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam,ja mam w link 4 oc+nnw+assistance+szyby24+smartcasco 1180zł, 60%zniżki na oc i jest to składka wyliczona na 2,2dci-ubezpieczenie na warszawe.Ale myśle ,że wysokość składki w znacznym stopniu zależy od regionu kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacekzet2 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) hej hestia 370 zł na rok max zniżki (+ dodatkowe zniżki za ubezpieczenie mieszkania i ubezpieczenie OC w życiu prywatnym na całą rodzinę) rozłożone na 2 raty - jedna rata mniej o 5% Edytowane 14 Marca 2010 przez jacekzet2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soxim Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 A może lepiej w PZU weźmiesz pakiet z AC i zamkniesz się w nie dużej sumie to wszystko możesz sobie zobaczyć tutaj http://ocac.pzu.pl/ocac/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucek1 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Najtańsze ubezpieczenie polisa OC AC na rynku jakie znalazłem to AXA Direct. Jak mi przyszło z PZU 1350zł do zapłaty za OC z 5% zniżką, to mnie krew zalała, kiedy rok wcześniej płaciłem 1340!! Od razu zrezygnowałem z tej ubezpieczalni i zaczęłem szukać czegoś tańszego. No i chyba w tej chwili Axa to najtańsza ubezpieczalnia – 550zł bez zniżek za rok!! Do tego dobrałem sobie 2 pakiety assistance: od pożaru i pomoc w razie awarii. Z tego drugiego już zdążyłem skorzystać, kiedy mi się auto rozkraczyło podczas wakacji- czekałem godzinke na zadupiu i miałem darmowe holowanie do mechanika. Moim zdaniem OC byle najtańsze, bo pieniędzy w razie stłuczki i tak ze swojej nie dotanę. więc g... mnie obchodzi reszta. Wszystko załatwiłem nie wychodząc z domu, wpisałem tylko dane na stronie Axa (można też telefonicznie) i po kilku dniach przyszły papiery. Z AC nie korzystam, ale w przyszlym roku wezmę bo naprawdę razem z OC to tanio w porównaniu do konkurencji. Można też powołać się na czyjś numer polisy, wtedy przy OC jest 50zł zniżki, a przy AC – 100zł. Ja o tym nie wiedziałem przy zakupie polisy niestety. PS. Jeżeli ktoś nie ma znajomego w AXA mogę podać mój numer polisy - BA1728375/01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi