Gość sebek_poz Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Wałaśnie usłyszałem (co nie wiem czy jest prawdą) że jest ogólny problem z dyszami od spryskiwaczy do primerki ponieważ nie można jej porządnie przedmuchać...bo...ponoć pod tą kulką w końcówce jest jakaś sprężynka i dzwiznie coś na zmianę się blokuje....usłyszałem że powinno się to rozciąć i wyciągnać tą sprężynkę....i jazda z kropelką...może mieliście z tym do czynienia czekam na info...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TatoTurbo Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 jakis widze podniesiony stopien skomplikowania.. zdjalem wezyk ...drucikiem wlasciwie to dwoma nitkami od linki hamulcowej -rowerowej przepchalem najpierw jeden otwor pozniej drugi i wsyzstko jest jak nowe to p10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 jakis widze podniesiony stopien skomplikowania.. zdjalem wezyk ...drucikiem wlasciwie to dwoma nitkami od linki hamulcowej -rowerowej przepchalem najpierw jeden otwor pozniej drugi i wsyzstko jest jak nowe to p10. Ooo! Dobry pomysł! Muszę pokombinować tak z tylnym spryskiwaczem, bo ledwo chlupie... A przy okazji, może ktoś z Was spotkał się z takim przypadkiem, że nie da siię zmienić kierunku pryskania spryskiwacza? Bo mój właśne tylni leje zbyt blisko a nie ma szans go ruszyć... Już kilka gwożdzi i igieł pokrzywiłem i nic... pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 A to dziwne :? Po wlozeniu cienkiej igly powinno sie zmienic polozenie spryskiwacza,znaczy sie tej niby kuleczki w srodku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Czy ktoś ma źródło na nowe (w rozsądnej cenie) spryskiwacze do P11 ? Nudzi mnie już ta zabawa z przepychaniem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 A przy okazji, może ktoś z Was spotkał się z takim przypadkiem, że nie da siię zmienić kierunku pryskania spryskiwacza? Bo mój właśne tylni leje zbyt blisko a nie ma szans go ruszyć... Już kilka gwożdzi i igieł pokrzywiłem i nic... pzd ja mialem to samo. zero regulacji w dodatku tak jak mojemu dobremu kumplowi z poznania przytkal sie system. juz cisnalem "na hama" i nic. co do przedmuchiwania to podjechalem na kompresor i dalem mu "w rure" az bulgotalo w zbiorniczku . wszystko gra :!: polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilusik28 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 koledzy taka podpowiedz ja spasowałen spryskiwacze z C3 i pieknie dysze mgłowe działaja pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.