Guest sebek_poz Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Wałaśnie usłyszałem (co nie wiem czy jest prawdą) że jest ogólny problem z dyszami od spryskiwaczy do primerki ponieważ nie można jej porządnie przedmuchać...bo...ponoć pod tą kulką w końcówce jest jakaś sprężynka i dzwiznie coś na zmianę się blokuje....usłyszałem że powinno się to rozciąć i wyciągnać tą sprężynkę....i jazda z kropelką...może mieliście z tym do czynienia czekam na info...pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TatoTurbo Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 jakis widze podniesiony stopien skomplikowania.. zdjalem wezyk ...drucikiem wlasciwie to dwoma nitkami od linki hamulcowej -rowerowej przepchalem najpierw jeden otwor pozniej drugi i wsyzstko jest jak nowe to p10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Scyzor Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 jakis widze podniesiony stopien skomplikowania.. zdjalem wezyk ...drucikiem wlasciwie to dwoma nitkami od linki hamulcowej -rowerowej przepchalem najpierw jeden otwor pozniej drugi i wsyzstko jest jak nowe to p10. Ooo! Dobry pomysł! Muszę pokombinować tak z tylnym spryskiwaczem, bo ledwo chlupie... A przy okazji, może ktoś z Was spotkał się z takim przypadkiem, że nie da siię zmienić kierunku pryskania spryskiwacza? Bo mój właśne tylni leje zbyt blisko a nie ma szans go ruszyć... Już kilka gwożdzi i igieł pokrzywiłem i nic... pzd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misiek_83 Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 A to dziwne :? Po wlozeniu cienkiej igly powinno sie zmienic polozenie spryskiwacza,znaczy sie tej niby kuleczki w srodku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Czy ktoś ma źródło na nowe (w rozsądnej cenie) spryskiwacze do P11 ? Nudzi mnie już ta zabawa z przepychaniem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg76 Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 A przy okazji, może ktoś z Was spotkał się z takim przypadkiem, że nie da siię zmienić kierunku pryskania spryskiwacza? Bo mój właśne tylni leje zbyt blisko a nie ma szans go ruszyć... Już kilka gwożdzi i igieł pokrzywiłem i nic... pzd ja mialem to samo. zero regulacji w dodatku tak jak mojemu dobremu kumplowi z poznania przytkal sie system. juz cisnalem "na hama" i nic. co do przedmuchiwania to podjechalem na kompresor i dalem mu "w rure" az bulgotalo w zbiorniczku . wszystko gra :!: polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kamilusik28 Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 koledzy taka podpowiedz ja spasowałen spryskiwacze z C3 i pieknie dysze mgłowe działaja pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.