Gość Tinozaurus Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 czy almera 2,2 dCi z 2004 r. też ma taki zawór. Problem dotyczy falujących obrotów przy zimnym silniku (500 - 900) - szukam przyczyny, może ktoś przerabiał taki temat. pozdrawiam Mam ten sam problem i nie znam przyczyny.Wcześniej jak silnik się rozgrzał to falowanie ustępowało ale teraz nawet na ciepłym silniku faluje i rano mam problem z odpaleniem na zimno. Ktoś może mi pomóc w tym temacie? Almera Tino 2,2 DCi 2003 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam. Na początek popraw profil bo nie ma Tino z silnikiem 2,3dci. Przeczyść i sprawdź najpierw przepływke. Potem auto pod komputer i zobaczysz jakie wykarze błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dato1812 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Serdeczne podziękowania dla Albina. Pomogło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi