Gość Koniu Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Witam. Jestem tutaj gościnnie. Należę do klubu Astry na Autokąciku. Mój szwagier ma w swojej Almerze fabryczny radioodtwarzacz. Mam pytanie, czy to radyjko ma jakieś wyjścia z tyłu? Chciałby podłączyć do niego discmena. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Koniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RyHol Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Nie mam takiego radia i nie wiem jak to jest rozwiązane z tył czy są jakieś wejścia. Natomiast widziałem taką przejściówkę z jednej strony była kaseta a z drugiej wtyczka do discmena w miejsce słuchawek. Takie rozwiązanie powoduje chyba jakąś utratę jakości dźwięku tak mi się wydaje ale jest to jakieś rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Fabryczne radio w zależności od wersja jaką ma Twój szfagier, może mieć tylko wyjście na zmieniarkę. Reszta to standardowe wyjścia na głosniki z zasilaniem i antena. Przyznam szczerze, że sam nie wiem jakiego wyjścia poszukujesz aby zadziałał discmen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Fabryczne radio w zależności od wersja jaką ma Twój szfagier, może mieć tylko wyjście na zmieniarkę. Reszta to standardowe wyjścia na głosniki z zasilaniem i antena. Przyznam szczerze, że sam nie wiem jakiego wyjścia poszukujesz aby zadziałał discmen. no niektore radia mialy takie wejscia Line IN ale to jakies starocie. w CCs mialem takiego blaupunkta co mial z tylu normalne wejscie Chinch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Nie mam takiego radia i nie wiem jak to jest rozwiązane z tył czy są jakieś wejścia. Natomiast widziałem taką przejściówkę z jednej strony była kaseta a z drugiej wtyczka do discmena w miejsce słuchawek. Takie rozwiązanie powoduje chyba jakąś utratę jakości dźwięku tak mi się wydaje ale jest to jakieś rozwiązanie no sa tkaie patenty ale jakosc dzwieku jest gorsza niz z analogu. Cos takiego widzialem i niestety slyszalem u kumpla w Toyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Toshiro Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Zdażaja sie patenty typu kasetka z kabelkiem i tam podłączasz diskmena tak jak bys wpinał słuchawki. poszukaj na allegro . Fabryczne radio steruje różnymi zmieniaczami poza nissanowski ale zawsze przez specjalny interfejs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu3210 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 pytanie czy mozna do tego radyjka podłaczyc zmieniarkę http://i35.tinypic.com/snz1fq.jpg proszę o odpowiedz i doradzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krunch Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 napis "cd-changer control" sugeruje, że można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu3210 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 a polecacie jakieś niedrogie zmieniarki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel. Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 najlepiej kupic oryginal.. Podlaczasz ja w miejsce poleczki.. Inne nigdzie sie nie mieszcza i trzeba je trzymac w bagazniku.. a mysle ze zmieniarka na 6 plyt wystarczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Ja bym polecił Xcarlink, odczyt bezpośrednio z kart SD, korzystanie jak ze zmieniarki i w razie czego, łatwiej odsprzedać TUTAJ ale nie mają na razie towaru, można wziąć z allegro itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi