Gość vladimir_GT Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Kolejny mój mega pomysł - chcę w jakiś sposób zmienić oblicze świateł tylnych w mojej P10 jako że są one rzeczą która w całym aucie mnie najbardziej drażni... Zdobycie jakichkolwiek lamp na tył graniczy z cudem więc trzeba będzie samemu coś wymyślić - albo nakleić jakąś folię z dziurami albo pomalować ( bynajmniej nie na czarno ) albo nakładki z pleksy tylko skąd ?, albo sam już nie wiem co.. może macie jakieś pomysły jak to zrobić żeby lampy tylne wyglądały lepiej, nie ukrywam że zrobiłbym je pod kolor nadwozia... może ktoś coś widział takiego gdzieś to może podrzucić linki.... czekam na waszą opinię vlad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Jesli masz lampy przed fl to zapodaj lampy po fl (czerwono biale) bo z tego co widze masz sedana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vladimir_GT Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 no to brałem pod uwagę, ale szukam jakegoś rozwiązania bardziej wpływającego na stylistykę... czytaj pod kolor auta... np jakąś folię nakleić z otworami czy coś, ale nie wiem jeszcze na co sie zdecydować dlatego czekam aż ktoś pokaże cośkolwiek, bo może a nawet na pewno ktos przede mną już to robił więc chce porównać pare różnych stylizacji i wybrać te z najlepszym efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekol Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja ma tylne pomalowane na czarno (Te wewnetrzne ) jak zrobie fotke to Ci zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vladimir_GT Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ok czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szeyker89 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 A tak w ogóle to jakim rodzajem farby najlepiej malować lampy??? A i jeszcze jedno- maluje się je od środka tak ??? Chcę się tylko upewnić bo mam też zamiar pomalować tylko nie wiem czym i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vladimir_GT Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 No ja osobiście z malowaniem lamp nie będę ryzykował bo w sytuacji typu upierdliwy policjat bądź stacja diagnostyczna, będzie problem no i do tego nie wiadomo czy da się to ściągnąć.. więc ja wolę folię...mam tylko problem czy brac białą czy czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bReko Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 na lampy nakleic bialo/srebrne paski na cala szer lampy z odstepem 0,5 cm. z daleka fajnie to wyglada. Ale raczej bym sie zastanawial nad lampami z konca serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vladimir_GT Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No to w sumie tez jest jakiś pomysł... tylko żeby to wiejsko nie wyszło :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arqadivs Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja mam czarne lampy ..oklejane sa folia...No i wczoraj mnie misie zchaltowaly i byl problem..powiedzial ze sa zbyt mocno przyciemnione i ze musze je wymienic na jasniejsze ,albo na zwykle..inaczej przy nastepnym spotkaniu zabiera mi dowod...macie jakis pomysl na te lamp bo jak zerwe folie to auto straci na swym uroku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 macie jakis pomysl na te lamp bo jak zerwe folie to auto straci na swym uroku.. zerwij i naklej troche jaśniejsza folie :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donDzik Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 mozna kupic na allegro taki specjalny spray do przyciemniania światel bardzo ładnie wyglada jak sie delikatnie , równo pokryje daje ładny kolor (czarny , czerwony, biały...) i co najwazniejsze nie przyciemnia swiatła lamp wyglada to jak lampy tylne w golfach 3 poszukaj naprawde warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plawgo Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Polecam zalozenie lamp po FL a nastepnie przyciemnienie folią samych lamp czerwonych(postojowe i stopu) a kierunki i cofania zostawic białe.Naprawde fajny efekt:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość simonJVC Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) a może tak ? ;p swojego czasu tez zastanawialem sie co zrobic z tymi lampami wewnętrznymi.. te czerwono białe z nowszych modeli są fajne.. ale cena jak za złoto.. zrobilem cos takiego... troche wiejsko ;p ale zawsze to jakoś inaczej.. Edytowane 14 Listopada 2009 przez simonJVC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 konepcja fajna z tym kolorem ale ta zaklejona lampa to tragedia. skoro już sie braleś za to to trzeba ją troche obniżyć, założyć odpowiednie felgi (17") i zmienic lampy bo czerwień ni jak pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RedMankrk Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Szczerze panowie no zgadza się że te lampy z tyłu psują efekt ogólnie samochodu przód elegancko wyglądające lampy, tył wygląda no kijowo jak takie tandentne stare plastiki. Folia jakieś spreje kurde nie bardzo myśle dopiero tandeta jak już przydały by się szklane eleganckie lampy ale z tego co się orientuje wogóle chyba nie został wydane dla tego modelu samochodu , jeżeli chodzi o model Primery p10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość musznik Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam, mam pytanie odnośnie tych lamp "bialo czerwonych" pasuja one bez jakich kolwiek modyfikacji do primerki p10 94r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 tak bo jest to wersia poliftowa.. spokojnie mozesz montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi