SFCTOMEK Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Wczoraj wróciłem z zimowych ferii , zrobiliśmy Sereną 800 km ze Szczecina przez Gorzów Wlkp , nowa obwodnica w Gorzowie jest super, przez A2 do Słupcy i dalej do Powidza nad Jeziorem Powidzkim, pustki w Powidzu aż miło , tylko moja córka 6 latka pytała sie dlaczego się nie może kąpać. Pokręciliśmy się po okolicy, i postanowiliśmy zwiedzić Wolsztyn i parowozownie , polecam ,po parwozowni chodzi się samemu, można wejśc gdzie się chce.Bardzo miła obsługa. Za 10 PLN wszedłem z czwórka dzieci ,kamerą i aparatem, filmowaliśmy i pstrykaliśmy fotki do woli. Na ten dystans wyszło mi około 67 litrów paliwa. Auto spisywało się bez zarzutu, oczywiście po powrocie myjnia, a w środku, gumy do żucia na tapicerce resztki z McDrive . rozlane soki, rozpacz. Nie wiem kiedy naucze moje dzieci nie świnić w aucie. Tylko mój najstarszy syn , był moim pilotem zostawił po sobie porządek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hugo Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 postanowiliśmy zwiedzić Wolsztyn i parowozownie , polecam ,po parwozowni chodzi się samemu, można wejśc gdzie się chce.Bardzo miła obsługa. Za 10 PLN wszedłem z czwórka dzieci ,kamerą i aparatem, filmowaliśmy i pstrykaliśmy fotki do woli Wolsztyn wita! Trzeba było dać znać to byśmy mały spot zrobili. W Wolsztynie wszyscy są mile widziani (oprócz tych z BMW i VW ). Może mnie widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Hej Hugo ostatnio była impreza Wolsztyn pełną parą jak będzie pokaz parowozów to daj cynk, jedziemy jak w dym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QXs Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ktoś może wybiera się na konkurs skoków RedBull ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hugo Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Hej Hugo ostatnio była impreza Wolsztyn pełną parą jak będzie pokaz parowozów to daj cynk, jedziemy jak w dym. Tak była wielka impreza w parowozowni. Ja nie byłem, bo mnie pociągi w ogóle nie interesują . Jednak jak następnym razem coś się będzie działo to dam Ci znać i możemy się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QXs Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 No panowie Właśnie jade trasą Konin - Warszawa na zegarah 150 a serenka spala tylko 11 litrów gazu bajka nie wiem jak to się dzieje ale żyć nie umierać. Poza tym Imprezka konkurs Lotów RedBull super. Szkoda że nikt z forumowiczów nie odezwał się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Szkoda że nikt z forumowiczów nie odezwał się.Mogłeś sie jeszcze na spotkaniach odezwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 QXs ma racje bo nawet jak się nie przychodzi to się powinno powiedzieć ,szykuje się żarcie dla gości a nikt nawet nie zadzwoni i nie powie że piesek ma sraczke i nici ze spotkania , już to kilka razy przerabiałem. Śmierdząca póżniej się robi atmosfera. I to najprostszy sposób na koniec znajomości. W ostatnią niedziele miałem pusto w baku i opary na koncie po dwóch komuniach w maju. [ Dodano: Nie 13 Lip, 2008 19:34 ] Dziś ze Szczecina wybrałem się do Chojny przez Gryfino, jeżeli ktoś z Was pamięta to kościół mariacki w Chojnie po wojnie stał w ruinie do lat 90-tych kiedy niemcy w końcu uratowali przed kompletną ruiną. Potrzeba było zmian politycznych by uratować ten zabytek. Z Chojny przez Myślibórz wróciliśmy do Szczecina. Kiepska pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 A moja Sarna pasła się przez tydzień na parkingu, więc dziś pojechaliśmy do Łukęcina na plaże. Ale pogoda siadła, tylko moim dzieciakom bez różnicy sidziały 6 godzin w wodzie. A Sarnie potrzeba serwisu klimatyacji to chyba ten tygodniowy wypas jej zaszkodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.