Gość personalny1 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam, Odziedziczyłem razem z moją primerą radyjko PIONEER KEH-7600. Poszukuję instrukcji obsługi do tego modelu a przynajmniej informacji czy można podłączyć do niego zewnętrzne źródło dźwięku przez wejście do zmieniarki. To znaczy fizycznie jest to jak najbardziej możliwe ale nie potrafię przestawić radia w tryb AUX i nie wiem czy na pewno jest taka możliwość. Dodam że instrukcji nie ma na stronach pioneera ani na elektroda.pl Będę wdzięczny za taką informację, ponieważ radio gra bardzo fajnie i nie chcę się go pozbywać, ale swojej muzyki bym posłuchał :zly2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Przy wyłączonym radiu naciśnij i przytrzymaj przycisk "FUNC". powinno włączyć sie menu z kilkoma ustawieniami miedzy innymi: - ON/OFF AUX - zmiana koloru podświetlania - zmiana parametrów subwoofera itp. Co prawda ja mam inny model ale myślę że jest tak samo w Pioneerach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość personalny1 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Dzięki wielkie, zadziałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zwierzak78 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Dzięki wielkie, zadziałało pytanko czy w tym modelu mozna podlaczyc zewneczne zrodlo dzwieku ale nie przez wejscie do zmieniarki tylko przez ktores z cinczy (bo kabelek do zmieniarki mi sie zapodzial) slyszalem ze niby przez wyjscie subbwoofera ale nie wydaje mi sie to logiczne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.