Szalony Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Noooo Maxymalni, czas zrobic jakies rozeznanie, ile Maximek bedzie na ZLOCIE w Borsku. Szczegolowe dane w linku. Link W zeszlym roku bylo 6 sztuk, z tego co pamietam, oraz jeden byly posiadacz Maximki- Butryn. Od zeszlego zlotu 2007, wstapilo do klubu sporo Maximek, wiec mam nadzieje, ze w tym roku bedzie liczba dwucyfrowa Zrobie liste chetnych, wiec prosze o zglaszanie. 1. jaca V6 2. Szalony 3. GRZECHu 4. Bushman 5. Butryn ( bez maximy ) 6. Piotrek_czersk 7. tjnallpu 8. psubrat 9. keller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 To moze usunac z przyklejonych watek: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=28925 a ten przykleic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 To moze usunac z przyklejonych watek: http://www.nissanklub.pl/...pic.php?t=28925 a ten przykleic? - Niezły pomysł. Chociaż, jak czytałem historię, to jakoś ciepło na sercu mi się zrobiło... Cóż, niech Moderatorzy zdecydują, jak lepiej... Pozdrawiam Maksymalnych - karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 karol !!!!! Cieplo, to Ci sie zrobi jak przyjedziesz na ZLOT ......... jest szansa ze wpadniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 To moze usunac z przyklejonych watek: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=28925 a ten przykleic? tamten odkleiłem a ten przykleiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek_czersk Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 mimo ze jestem nowy to napewno wpadne na ten zlot, mam bardzo blisko wiec przyjade na 100% tylko powiedzcie kiedy i jesli mozna to prosze mnie zapisac na liste chetnych Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 tylko powiedzcie kiedy i jesli mozna to prosze mnie zapisac na liste chetnych tutaj masz wszystkie info http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=38530 troszke poszukać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 karol !!!!! Cieplo, to Ci sie zrobi jak przyjedziesz na ZLOT ......... jest szansa ze wpadniesz ? No marne szanse... Przy wielkim szczęściu, na godzinę :/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 No marne szanse... Przy wielkim szczęściu, na godzinę :/ . dobra i godzina ale jak bedziesz mogl na dluzej to bedzie milo Cos narazie widze, ze zamiast nas wiecej, to bedzie mniej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psubrat Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłaszam się pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Na cały zlocik to pewnie nie ale zjawić to się zjawię na pewno. Pozdr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 1. jaca V6 2. Szalony 3. GRZECHu 4. Bushman 5. Butryn ( bez maximy ) 6. Piotrek_czersk 7. tjnallpu 8. psubrat no no, rosniemy w sile moze jakies klubowe koszulki? "V6 Team" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 moze i moja bedzie jak sie kupiec w koncu zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Z góry sory za mały OT Piotrek_czersk mam nadzieję, że na spota lokalnego do Chojnic też podjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Hej Maximalni dopisze sie ktoś jeszcze ? W tym roku powinno być więcej Maxim niż w roku ubiegłym, także posać kto jeszcze jedzie, Szalony nie zapomnij sprzętu do zdjeć :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Szalony nie zapomnij sprzętu do zdjeć :diabel2: Hehe......... qrde powiem Ci szczerze, ze w niedziele wlozylem fillmy do torby z aparatem bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keller Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 hmmm no to ja sie tez pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ktos jeszcze jest chetny ? :694: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bushman Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Jak ktos jeszcz pojedzie to Szalony w nagrode da postrzelac z pistoletu (np do pomidora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Jak ktos jeszcz pojedzie to Szalony w nagrode da postrzelac z pistoletu (np do pomidora) hehe...ciekawe czy ktos sie skusi ? P.S Bushman.... w jakim domku bedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bushman Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Z tego co pamietam 41 (zapomnialem sie dopisac na mapce :/ ) W sumie to daleko nie bedziemy miec jak w zeszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Niestety moja maxi zostala oszpecona dzis przez blondyne z yarisa, duze podziekowania dla policji ktora bardzo mi pomogla w "zmuszeniu" jej do przyznania sie bo zglosilem fakt 9 h po zdarzeniu (zauwazylem wychodzac z pracy) nie majac swiadkow a jedyne co "mialem" to 4cm zadrapanie na yarisie, ale dzieki policji pani sie w koncy zgodzila dogadac mimo to ze sie nie przyznala do ostatniej chwili... no i drzwi mam do wymiany przez co nie bedzie sie maxi prezentowala idealnie a mialo byc tak pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keller Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Uuu to przykra sprawa ale pociesze Cie bo ja mam oba zderzaki polamane jeszcze za czasow bylego wlasciciela a narazie nie mam kaski zeby je zrobic narazie pozbylem sie najwazniejszego - rdzy na lewym nadkolu, szpecila strasznie auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi