Gość Smirnov Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam jestem nowym userem forum, ale nie jest to moje pierwsze forum, dla tego wcześniej poczytałem trochę i użyłem opcji "szukaj" lecz żadnych konkretów się nie dowiedziałem. Posiadam Almerę Tino 1.8 z 2004 roku. Na dzień dzisiejszy mam dwa problemy.. Pierwszy to: płyta cd nie chce wyjść z odtwarzacza cd .. jak ją wyjąć? Próbowałem podważać, wyciągnąć jakoś - bez skutku. Płyta dalej ładnie sobie gra. Myślę że będę zmuszony wyjąć odtwarzacz ale jak? czy jest na forum jakiś schemat jak to zrobić? jak wyciągnąć odtwarzacz a później go rozkręcić? Drugi mój problem polega na tym iż na wyświetlaczu znalazłem funkcje MAP , domyślam się że jest to nawigacja. Poczytałem trochę forum i jeden z userów forum napisał że mapy się nie wgrywa tylko są one na płycie cd. Czy tak właśnie jest? A jeżeli tak jest to czy ktoś posiada taką płytę? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jayc Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 sprobuj kleme sciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smirnov Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 płyta wyciągnięta , okazało się że jakieś ząbki są połamane i musze kupić nowe radio bo jak wloze cd to znowu bedzietrzeba rozbierac caly kokpit.. gdzie moge kupic ten odtwarzacz cd do nissana tino 1.8on jest jednak z 2003 r.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.