Gość fiooolka Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 A ja bym chciała poprosić o poradę w sprawie kupna używanego, dobrego radyjka, bo jako, że jestem studentką, niepracująca tylko sobie dorabiającą, to na nówkę mnie nie stać.. ma ktoś jakieś wtyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 za dobre używane radyjko z MP3 trzeba dać ponad 200zł a nówkę tego typu coja kupiłem to kupisz za 280zł i masz nowe z 2 letnią gwarancją chyba że nie zależy ci na mp3 to kpisz używkę za ok 150zł... na allegr onajtaniej ogólnie jak się nie ma znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 A ja bym chciała poprosić o poradę w sprawie kupna używanego, dobrego radyjka, bo jako, że jestem studentką, niepracująca tylko sobie dorabiającą, to na nówkę mnie nie stać.. ma ktoś jakieś wtyki? Jakby była koleżanka zainteresowana to ja mam niezłe radyjko do sprzedania . Wiecej info na priv A ja nadal szukam jakiegoś radyjka , skłaniałem się ku pionkowi 50ub, alpine 9880r no i znalazłem radyjko JVC KD-G821 . Wiem że radyjko nie jest najnowszym modelem ale może opłacałoby sie nim zainteresować? Widzę że ma ono 24 bitowy przetwornik Burr-Brown. Co to takiego ten przetwornik? Bo mają go np dużo wyższe modele pinka niż 50UB :027: A i to radyjko ma 3xRCA (tak samo jak Alpine) więc może warto by było sie tym zainteresować bo na allegro są nówki sztuki za około 500zł Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adek19 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 jesli ktors z kolegow byłby tak miły i miał mozliwosc zeskanowania polskiej instrukcji do KENWOODa KDC-W3041 i wrzucenie to na stronke lub przesłanie ma emaila to bede bardzo wdzieczny napewno innym tez sie przyda :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 mówisz i masz... :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Clarion, (osobiscie nie preferuje z roznych wzgledow, głównie laser i menu) . Z autopsji piszesz o laserze ? Bo ja mam Clariona i laser ładnie działa od 2 lat, znam osoby które tez maja Clariony dłużej lub krócej i owe krótkożywotne lasery są im obce, także sądzę że to stereotyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Clarion, (osobiscie nie preferuje z roznych wzgledow, głównie laser i menu) . Z autopsji piszesz o laserze ? Bo ja mam Clariona i laser ładnie działa od 2 lat, znam osoby które tez maja Clariony dłużej lub krócej i owe krótkożywotne lasery są im obce, także sądzę że to stereotyp a moim zdaniem smutna oczywistosc kilkadziesiat przypadkow juz przerabialem ale sa wyjatki, znam z trzy modele co dzialaja juz ponad 2 lata i narazie graja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Clarion, (osobiscie nie preferuje z roznych wzgledow, głównie laser i menu) . Z autopsji piszesz o laserze ? Bo ja mam Clariona i laser ładnie działa od 2 lat, znam osoby które tez maja Clariony dłużej lub krócej i owe krótkożywotne lasery są im obce, także sądzę że to stereotyp kolego, jak cytujesz, to uważaj co cytujesz i czy to edytujesz. Z tego co jest w Twoim poście, nic z tego nie ma w mojej wypowiedzi. Kłania się czytanie ze zrozumieniem. Przeczytaj uważnie co napisałem i zavcytuj to co napisałem, a nie jakieś klecone składanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 herson Nie odniosłem sie do Twoich wypowiedzi... Odniosłem się do wypowiedzi kolegi DJSzmer, z pytaniem o jego doświadczenie z odtwarzaczami Clarion, a to że wkradł się Twój nick to nie powód do takich uniesień, więcej spokoju w te wolne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adek19 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 mówisz i masz... :diabel2: wielkie dzieki :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sargoszyygy Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Z tych tańszych polecam JVC ładne czyste brzmienie. Co do czegoś lepszego polecam Ground zero mam skrzynkę i wzmacniacz i nieźle daje a radyjka mają perfekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 sargoszyygy, JVC to nie ta liga, a z dostępnością ciężko, a w tej cenie są o wiele lepsze pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 herson Nie odniosłem sie do Twoich wypowiedzi... Odniosłem się do wypowiedzi kolegi DJSzmer, z pytaniem o jego doświadczenie z odtwarzaczami Clarion, a to że wkradł się Twój nick to nie powód do takich uniesień, więcej spokoju w te wolne dni 1,2,3,4,5,6,7..... dobra przesżło mi :diabel2: pzdr maniek, za pierdoła, żeby się obruszać, tylko nie lubię jak "wkłada" ( a fuj ) mi się w usta, coś czego nie mówiłem ( moja g:) wie o co chodzi :027: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Koledzy pomożcie przy wyborze radyjka! Teraz mam Pioneer deh3630mp ogolnie spoko radio ale brakuje mi w nim pilota... szukam jakiegos pioneera najlepiej wlasnie z pilotem (w zestawie albo w opcji) ogolem jakosciowo lepszego od tego co mam teraz. zastanawiam sie miedzy nowymi modelami pioneera a jakas uzywka ze starszej lini. moge dac max 500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi