Gość Jankiel Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Błachy problem ale nie znalazłem nic na ten temat a chodzi o wymontowanie drążka zmiany biegów ,po to żeby go skrócić ,po co skracać?żeby zamontować gałkę z kryształu (orginał od Swarovskiego ) koleś robi mi łącznik ale niestety to automatycznie ją wydłuży dlatego muszę go wymontować skrócić i ponownie nagwintować(robienie tego bez demontażu nie wchodzi w rachubę) Mój nissanek to primerka P11 z 97.r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniels Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Tyle z tym zachodu (trzeba demontować wydech), że osobiście bym robił bez demontażu.. Ściągnij serwisówke http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=37837 ,tam jest ładnie narysowane jak to wszystko jest zamontowane tam, więc nie powinno być problemu co odkręcić. uwaga, niektóre uszczelki i gumowe podkładki powinny być nowe przy ponownym montażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankiel Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Wywala mi jakiś błąd przy próbie ściągnięcia tego pliku,ale jeśli faktycznie tyle z tym zachodu ,a mechanik ze mnie lipny to raczej pozostaje mi brzeszczot i heja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marecki_1966 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 A po co to wszystko!? Ja zdjąłem starą gałkę, wziąłem diaxa, położyłem parę szmat na tapicerkę i siedzenia (coby nie spalić) i po 10 sekundach drążek był krótszy. :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donDzik Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 za uciecie drazka to i ja sie wezme :!: ile mozna by skrocic go w P10 ? coby za bardzo na jakosci wrzucania biegu nie stracic? Marecki_1966 ile go sciąłes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 ja również kiedyś zamierzałem to zrobić ale jakoś nie miałem czasu donDzik, dobre pytanie ile mozna by skrocic go w P11 ? coby za bardzo na jakosci wrzucania biegu nie stracic? Marecki_1966 ile go sciąłes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.