Gość mamaromana Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Jestem zainteresowany tym autem i szukam ifno na jego temat,i trafiłem na to.Stąd moje pytanie,czy faktycznie jest tak zle,może gostek trafił na kiepski egzemplarz. http://www.autocentrum.pl/go/28__Ocen_swoj..._12__1__10.html I jeszcze chciałem zapytać o auta ze stanów,o jakość Nissana,czy jest taka sama jak aut robionych na europe.Bo np:Subaru impreza na stany jest strasznie kiepska,podobno sie sypie,Bmw w wersji M power ma mniejszą moc o około 40KM do wersji z europy,a jak jest z Nissanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Chyba trafił na koopę. Co do USA to wypadałoby sprawdzić gdzie produkują Pathy na ichni rynek. Te z Hiszpanii to masakra, może nissan troszkę lepsze robi na USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mamaromana Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Może ktoś z użytkowników pethfindera coś skrobnie,bo malo info można znalezć o aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr_nawrocki Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Chyba trafił na koopę. Co do USA to wypadałoby sprawdzić gdzie produkują Pathy na ichni rynek. Te z Hiszpanii to masakra, może nissan troszkę lepsze robi na USA. MIejsce produkcji można sprawdzić po VINie, ale z tego co wiem na rynek USA Pathy sa robione w Japonii. pozdr piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1kotmax1 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 sa pathy robione na usa w kanadzie usa i meksyku te z meksyku to ponoc zlomy ja mam z kanady i jak narazie jest ok jedyne co mozna zazucic to slaba jakosc plastikow. wiem ze z kanady to vin zaczyna sie na 5,7,9 reszty nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.