Gość Szymcio Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Od dłuższego czasu prawa lampa świeci mi znacznie słabiej. Wymieniłem żarówki, kostki ale dalej tak samo. Wydaje mi się że do wina tego że jak wlewam płyn do spryskiwaczy to zawsze mi się wylewał w pobliże kabli. Pytanie: jak wymienić kable od żarówki prawej(zależy mi żeby wymienić jak najwięcej na długości)? Może ktoś wytłumaczyć to tak żebym sobie poradził. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol-1987 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 masa słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymcio Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 o tym nie pomyślałem tylko jak to mam sprawdzić i poprawić? [ Dodano: Pon 17 Mar, 2008 13:57 ] Czy masa od lamp jest przykręcona dokładnie za prawą przednią lampą pod zbiornikiem od płynu do chłodnicy? Przewody które są tam wpięte są strasznie zaśniedziałe i to pewnie przez to że rozlewał mi się tam płyn do spryskiwaczy, ale jak wykręcę tamtą masę to światła i tak się świecą. Może gdzieś indziej podpięta jest masa od lamp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol-1987 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 nie powiem Ci nic bo nie posiadam żadnej almery i nie mam pojęcia pytaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymcio Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Żarówki wymieniłem po raz kolejny, styki w masie za prawą i lewą lampą wyczyszczone elektrosolem ale dalej prawa świeci znacznie słabiej :/ co jeszcze mogę sprawdzić? Wymieniać całych styków od masy się nie opłaca chyba... kostki mam nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 a takie same reflektory? może odbyśnik jest do kitu jak nieorginalny to lipa pozatym matowieją z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.