Gość logis Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Przeszukałem forum i znalazłem kilka postów o szpilkach,jednak dla pewności proszę o info czy szpilkę przedniego kola w N16 można wymienić bez ściągania piasty.Moją właśnie mi załatwił wulkanizator kluczem pneumatycznym. :zly: Za odpowiedzi dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 można, jest specjalne wgłębienie w pewnym punkcie obrotu ,że można ją wybić. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 można, jest specjalne wgłębienie w pewnym punkcie obrotu ,że można ją wybić. Powodzenia Dzięki.Czeka mnie walka.A tak przy okazji,niektórych wulkanizatorów powinno sie jakoś przeszkolić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mllodzian Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 ja wymieniałem i poszło bez problemu. użyłem wd40 i nawet się nie namęczyłem. całość zajęła mi ok.10minut i autko stało juz na kołach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spulchniator Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 A swoją drogą ktoś wie gdzie poza ASO można dorwać szpileczki do N16? Szukam na Intercars ale albo ślepy jestem albo nima :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A swoją drogą ktoś wie gdzie poza ASO można dorwać szpileczki do N16? Szukam na Intercars ale albo ślepy jestem albo nima :-D Nie wiem czy warto szukać.Za japońskie w ASO dałem 9pln/szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spulchniator Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 hehe a ja się bałem że sobie życzą stówę od szpilki (jakoś mi się tak skojarzyło, że skoro plastiki pod zawieszenie 1200 PLN to czemu by nie śrubę za 100. :-) to jutro dzwonię do Odyszejków może będą mieć ze 2 szpileczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pagio1 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgadzam się szpilka kosztuje 9 zł a nakrętka na szpilkę 8 zł. Więc polecam ASO nie warto szukać zamienników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skoon Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 CZy przy tylnym kole też można bez problemów pozbyc sie uszkodzonej szpilki? Gdzie w Krakowie polecacie mi wymiane? Mi dzisiaj szpilke załatwił wulkanizator pneumatycznym - omijajcie w Krakowie wulkanizacje przy ul. Olszańskiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.