Gość gringo89 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Witam wszystkich Jestem nowym uzytkownikiem tego forum jak i posiadaczem od niedawna Nissana 100NX... Mam pytanie odnosnie tego czegos co jest zaznaczone na zdjeciach... co to jest i czemu takie spalone??? Zaznacze tylko ze w samochodzie nie mam problemow z elektryka, wszystko dziala oprocz regulatora dmuchawy co staralem sie naprawic lecz nie udalo mi sie, ale to tak na marginesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 wygląda to jak przekaźnik ale w podobnych obudowach montowane też były diody. ale równie dobrze moze to być wolna kostka zaślepiona tym nadtopionym plastikeim rozbierałeś to może ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Może to jest kostka do automatycznej skrzyni begów. U mnie też są takie niewykorzystane np do wycieraczek na lampy, podgrzewanych foteli czy też klimy. Do automatu również:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gringo89 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 nie nierozbieralem tego bo wszystko dziala, ale sie troche przestraszylem czemu to jest nadpalone i wolalem tu pokazac, ale skoro nikt zabardzo nie wie co to jest to pewnie nie ma sie czym przejmowac... :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 gringo89 ja obstaje przy tym że jest to kostka do automatycznej skrzyni biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marpog Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 gringo89, wiesz już co to za kostka??? bo jak nie to zerkne jutro do serwisówki w sumie to nie znam na wylot nx-a ale zerknąć moge pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 nie wiem co to za kostka ale kumpel ostatnio miał mały pozarek... (w sannym 1.6) na szczeście nie grożne i teraz tak kostka u niego wygląda podobnie skrzynie miał manualną także to nie od skrzyń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.