krzycho59 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Witam Załozyłem wycieraczki jak w temacie i mam mały problem, a mianowicie krótsza chodzi O.K. natomiast dłuższa (65 cm) zostawia w srodku ślad niewytartej wody( jak wraca do spoczynku w przeciwnym kierunku idzie dobrze). Próbowałem ustawiać ( tj. zmieniając kat pióra do szyby) podginając ramie ale ze skutkiem średnim. Przy duzym podgięciu ściera O.K. ale podskakuje i hałasuje jak szyba jest tylko lekko wilgotna ( przy włączonym czujniku deszczu jest to denerwujące- parę kropel i wycieraczka chodzi). Czy ktos zakladał z Was takie pióra ? Może ktoś miał takie problemy i sobie jakos poradził? Może coś podpowiecie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gondor Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 mam takie pióra od października i jest OK, ciche i dokładne a miały sporo okazji do pracy, więc może to wina tego konkretnego pióra lub płynu do spryskiwaczy ale pamiętam że początkowo też byłem zawiedziony dokładnością, po prostu poczekaj trochę muszą się ułożyć pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Witaj!! Równiez radziłbym poczekać,mam takie w swojej P10 i jest ok.Mam je od lata zeszlego roku bodajże. Lepiej nie kombinuj z podginaniem bo to raczej niewiele da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofaboss Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam! Ja równiez mam takie ale u mnie wszystko chodzi poprawnie.... nom moze chodziło bo juz widze ze nie zbieraja tak jak powinny ale mam je juz 2 lata. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kordzio Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ja miałem taki sam problem i wreszcie się wkurzyłem i wymieniłem na Bosha, moim zdaniem to wina wycieraczki trafiła Ci się feralna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTI Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Jak wymieniacie wycieraczki to proponuję pierw dokładnie odtłuścić szybkę przednią zakładamy nowe wycieraczki i lejemy dobry płyn do spryskiwacza jak stare juz srednio sobie radza to bierzemy pod cieplą wodę i myjemy dokładnie.Valeo są ok na pierwszy montaz zakładają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczeny Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 od niedawna jestem szczęsliwym posiadaczem Primery DTi (P12) 11/02 r. mam pytanie apropos wycieraczek, chciałem sobie wymienić na nowe elastyczne pióra, byłem ostatnio w sklepie i nie mogłem znalezc konkretnego modelu wycieraczek do mojego samchodu. Szukałem w piórach Valeo, moze ktos mi podać oznaczenia wyieraczek (od kierowcy i pasazera) które miałbym kupić, ew. wymiary??? Moze są jakies jeszcze firmy produkujące takie wycieraczki do tego modelu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dimas Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 do p12 pasuje bosch aerotwin A813s przypisywany do cytryny C5.mam je u siebie sprawuja sie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gondor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 w marcu napisałem że piórka są KO, teraz dementuje tę opinię, są do d..y, jak na tę cene wypadałoby aby jeden sezon polatały dobrze, nie narobiły się zbyt wiele a już żółty znaczek wyłazi co oznacza że powinny zostać wymienione, zaczeły mazać i robią "rysy" NIE POLECAM VALEO XTRM są nietrwałe, zwykłe "silencery" chodziły dwa sezony i było bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nestor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja mam u siebie zalozone Bosch`a ze spojlerami w tej chwili nie pamietam symbolow ale to bralem je na wymiar a nie symbolami. Naprawde dobre jak narazie nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi