herson Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Z ciekawości przeglądałem oferty N16 tek w 2,2 i trafiłem na coś takiego http://www.allegro.pl/item329370880_nissan...super_auto.html Od razu rzuciły mi się w oczy reflektory z N16 po lifcie. Pomijam fakt, że auto mogło być "bite", a bardziej interesuje mnie, przekładka takich lamp do modelu z przed liftu. Wiem, że był już temat/tematy o takiej modyfikacji, ale nie wiem w końcu na czym stanęło, o ile dobrze kojarzę, ktoś stwierdził, że nie da się tego zrobić i podłączyć np pod regulację ustawień świateł. Sam chyba byłbym zainteresowany, tak się złożyło, że mam almę z 2003 r. aaaaale przed liftem, a nie ukrywam, że reflektory i zderzaki, podobają mi się właśnie z późniejszej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 wycinasz kawałek " metalowego" okulara oddzielającego kierunek od lampy głównej i mechanicznie już pasuje. Musisz przelutować kostki do podłączenia pod nową lampę bo są inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 wycinasz kawałek " metalowego" okulara oddzielającego kierunek od lampy głównej i mechanicznie już pasuje. Musisz przelutować kostki do podłączenia pod nową lampę bo są inne phi, myślałem, że bardziej skomplikowane a tak na poważnie, dobrze wiedzieć - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny38 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Szczerze odradzam takie przeróbki, jak sam słusznie zauważyłeś od razu rzucają się w oczy, przy sprzedaży potencjalni kupcy będą Cię omijać z daleka, węsząc jakiś dzwon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Szczerze odradzam takie przeróbki, jak sam słusznie zauważyłeś od razu rzucają się w oczy, przy sprzedaży potencjalni kupcy będą Cię omijać z daleka, węsząc jakiś dzwon. co racja to racja, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.