frezeer Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Zastanawiam sie dlaczego glosniki w n16 w porownaniu z audio ktore jest w Tino sa takie slabe? Czy to wina wygluszenia czy moze glosniki sa lipne? Glosniki sa podlaczone do Blaupunkta 4x45W, powiedzcie mi jeszcze czy da sie podlaczyc do fabrycznych glosnikow wzmacniacz czy nie dadza sobie rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 frezeer, da sie do fabryki podlaczyc wzmacniacz, do okolo 35W RMS pod zwrotnica wytrzymaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 wlozylem na przod blaupunkty bgx 663 hp i podlog fabrycznych roznica nie jest wielka. Plus ze przy wiekszej skali glosu nie trzeszcza ,niby bass jest ok ale to wraz nie to co w Tino :/ Gdzies na forum wyczytalem ze na tyl mozna wrzucic glosniki 165 mm ale tam nie ma na takie cos miejsca :zdziw: ,poradzcie co wrzucic na tyl tak zeby nie trzeszczalo i pasowaly otwory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaleznie od budzetu i od tego co chcesz uzyska to bez wzmacniacza zagraja dosc przyzwoicie jako system przedni: PHONOCAR Y-LINE PIONEER TS-G171C ALPINE SXE-1750S IMPACT RSW 165XF to co zalozyles to przyslowiowa"kupa", jak ud Ci sie je zaadoptowac na tyl to mozesz je wsadzic by nie stracic kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 czemu tak uwazasz? poza mala iloscia basu to uwazam ze graja bardzo ladnie na niewygluszonych drzwiach. Skoro radio ma moc RMS 18W a glosniki RMS 50W to jakiej mocy dac wzmacniacz? dodam ze musi byc 4 kanalowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 frezeer, jezeli taki emasz gusta, ja nie mam nic do tego. wzmak minimum rowny mocy znamionowej, czyli 4x50W RMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Mam blaupunkta gta 450 ,nada sie do tego? Jeszcze jedno pytanie. Niewiem czemu ale moja alma nie ma w slupkach przenich glosnikow wyskotonowych ,zamontowac je tam czy jednak zostawic tak jak jest czyli 3 drozne w drzwiach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Mam blaupunkta gta 450 ,nada sie do tego? Jeszcze jedno pytanie. Niewiem czemu ale moja alma nie ma w slupkach przenich glosnikow wyskotonowych ,zamontowac je tam czy jednak zostawic tak jak jest czyli 3 drozne w drzwiach? Bo masz uboga wersje. Poco kupowałeś głośniki współosiowe?,a teraz chcesz je psuć? Sprzedaj, kup system odseparowany i zaaplikuj go poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Mam blaupunkta gta 450 ,nada sie do tego? Jeszcze jedno pytanie. Niewiem czemu ale moja alma nie ma w slupkach przenich glosnikow wyskotonowych ,zamontowac je tam czy jednak zostawic tak jak jest czyli 3 drozne w drzwiach? Bo masz uboga wersje. Poco kupowałeś głośniki współosiowe?,a teraz chcesz je psuć? Sprzedaj, kup system odseparowany i zaaplikuj go poprawnie. Nie chce psuc ,pytam co jest lepszym rozwiazaniem dopiero zaczynam ogarniac temat stad moje niepewnosci. [ Dodano: Nie 13 Kwi, 2008 08:51 ] a propo glosnikow ,odkrylem dlaczego w Tino na fabrycznych jest tak ladnie wszystkie 4 pary drzwi sa powygluszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.