jasiu Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam, niestety ostatnio (w sobotę) zgubiłem kluczyk (zapasowy mam) do mojej almerki. No i teraz mam dylemat co robić, czekać na kogoś uczciwego co odda (ogłoszenia w sklepie) czy też od razu wymieniać. A jak wymieniać to co: 1. stacyjka (z NATS czy bez), wkładki do zamków 2. same wkładki do zamków. Teraz mam stacyjkę z NATS, czy inna z NATS bedzie pasować bez problemów czy trzeba coś kombinować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serleon Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Powinieneś w serwisie ASO zamówić nowy kluczyk. Przy robieniu nowego kluczka powinni wykasować stare ustawienia immobilizera na jednym i drugim kluczyku i w komputerze auta, w ten sposób zgubiony kluczyk nie daje możliwości odpalenia auta. Pozostaje kwestia ewentualnego otwarcia auta zgubionym kluczykiem. Biorąc pod uwagę sposób montażu wkładki zamka, można auto zostawić otwarte na jedno wychodzi , gdyż można ją wybić np. prętem i młotkiem. Ja dodatkowo zamontowałem niestandardowe odcięcie zapłonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 czekać na kogoś uczciwego co odda (ogłoszenia w sklepie) Taaa dasz ogłoszenie, niby się znajdzie, podpatrzy gdzie parkujesz i podejdzie z dorobionym... Wiem , że to pesymizm, ale ja tam nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Mam jeszcze pytanie czy przy wymianie całej stacyjki z NATS trzeba coś programować w komputerze czy nie? ---- W serwisie koszt wymiany zamków (bez części) to 320 zł. Kpl. zamków z zamkiem schowka kosztuje 2208 zł brutto. Bez zamka schowka: 1933 zł brutto SZOK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.