Gość $ereK Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 cześć! 1. które radio byście mi proponowali??? sony http://allegro.pl/item337041264_sony_cdx_g...at_wroclaw.html Pioneer http://allegro.pl/item337871629_pioneer_de...ck_gratis_.html jak uważacie jak ten sprzęt będzie się sprawował ze standardowymi głośnikami w N16???? Jakieś pomysły, propozycje...?! pozdro Bracia! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Proste, że Pionka. Ostatnie dobre Soniaki w tym przedziale cenowym znikły kilka lat temu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość $ereK Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 ja właśnie bardziej przymierzałbym się do soniacza... Czekam na więcej opinii. dzięki Bodek za radę, poważnie przemyślę. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Sony może i fajniej wygląda, ale czy gra tak samo dobrze.....musisz gdzieś to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Najlepiej zrobić tak jak mówi Jastrząb i najlepiej jest posłuchać ich, zamontowanych w autach ale... Kupiłem pół roku temu Sony. Model CDX- GT414U. Myślę, że procesor dźwięku nie różni się od Twojego typu. Po kupnie przewertowałem dokładnie fora audio, żeby sprawdzić czy aby na pewno dobrze wybrałem. Nikt na żadnym forum nie polecał radii Sony. Wszyscy je odradzali ze względu na jakość dźwięku. Radyjko przyszło, podłączyłem, próby zabawy equalizerem spełzły na niczym. Radio grało dużo gorzej niż mój stary, wysłużony JVC KD-G401. Szybko je sprzedałem. Straciłem na nim ~50zł i następnym razem, zanim kupię poszukam opinii. Nie popełnij tego samego błędu. W wielu samochodach widzę radia serii CDX-GTxxx i jestem pewien, że właściciele kierowali się tylko wyglądem a dźwięk to dla nich drugorzędna sprawa. Dodam jeszcze, że na forach, Sony w porównaniu do Pionner, Alpine, Kenwood, JVC, Blaupunkt wychodzi najsłabiej. Najczęściej, statystyki wyglądają tak (oczywiście mowa o popularnym sprzęcie): 1.Alpine 2.Kenwood/Pioneer 3.JVC/Blaupunkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 $ereK, bodek_n14 prawde Ci powiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watson20054133 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja kupiłem Alpine CDE 9871RR i jakość dźwięku jest po prostu świetna! Nawet przy seryjnych głośnikach gra pięknie!! Nawet lepiej niż u kolego co ma radio sony i 4nowe głosniki.... ) Polecam ALPINE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 $ereK SONY to dobre telewizory robi. Więc jeśli chcesz coś kupować od Sony'ego to tylko TV. Jeśli chodzi o CA to tak jak koledzy wsześniej pisali Alpine, Blaupunkt lub Pioneer i na tym w zasadzie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bReko Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgadzam sie z przedmowcami Sony to tylko obudowa generalnie, reszta to szmira. w dziedzinie CA przekresl Sony szczegolnie omijaj glosniki i suby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość $ereK Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 dzięki wszystkim za pomoc! biorę Pioneera- przekonaliście mnie. :] Bodek wiesz, że też myślałem o tym gt414u... naprawdę wielkie dzięki! ps. a co myślicie o tych głośnikach, chciałbym zamienić te fabryczne... Jest sens?! http://allegro.pl/item342205228_jbl_gto_65...usy_od_ss_.html Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ps. a co myślicie o tych głośnikach, chciałbym zamienić te fabryczne... Jest sens?! http://allegro.pl/item342205228_jbl_gto_65...usy_od_ss_.html Pozdro! nie warte swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 W tym przedziale cenowym szukaj Hertz (np. ESK 165 ale podobno pod same radio ciut za mocne), Helix Blue podobno bardzo dobre głośniki pod same radio, Phonocar. Pewnie są jeszcze inne ale ja słyszałem głównie o tych. Mam ESK 165S bez wzmaka i grają bardzo ładnie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi