Gość Polak Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Wyglada super 8) Ile Cie to kosztowalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Wyglada super 8) Ile Cie to kosztowalo? 200$ za sprezyny i 440$ amorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 No i jest cacy :!: W przeciagu tygodnia siadzie zawias jakies 10-15mm i bedzie juz konkret Jakie sa wrazenia z jazdy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 na tym co wsadzilem jezdzi sie za***iscie, nie stracilem zbyt duzo na komforcie, czuc ze twardsze trochu ale nie tak aby plomby z zebow wypadaly, no i to co najwazniejsze, przy szybkich skretach nie przechyla sie juz jak zaglowka na wietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 przydałyby sie jakieś szersze kapcie ....z tego co widze ale to wizual.... :roll: bo za bardzo są schowane w nadkolach :? taka moja mała obserwacja:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 przydałyby sie jakieś szersze kapcie ....z tego co widze ale to wizual.... :roll: bo za bardzo są schowane w nadkolach :? taka moja mała obserwacja:P:P obecnie mam 205, nie moge dac wiecej jak 245 bo bedzie porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 to daj 225 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 teraz nie mysle o oponkach. manual mi w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 to widze ze masz piękny priorytet:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 to widze ze masz piękny priorytet:D hehehe jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 teraz nie mysle o oponkach. manual mi w glowie WACU jak mi dadza nowa skrzynie to jak bedziesz chcial dam ta uzywana skrzynie , moze spasuje ,,,,,,,,,,,,,,,,,a pierwsze musze sie dowiedziec czy mi dadza ta stara czy mi ja wezma :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 350z_Greddy Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 tez mam pro kita ale z firmowymi amorami. Zgadzam sie z gre co do kapci. marsz na tirerack i wybierac 18'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 maximy h...wo wygladaja na 18" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ja jednak zostane przy swoich 17' :wink: jakie takie ale niesa najgorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ja jednak zostane przy swoich 17' :wink: jakie takie ale niesa najgorsze. no mnie sie wlasnie podobaja takie jak ty masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 ja jednak zostane przy swoich 17' :wink: jakie takie ale niesa najgorsze. no mnie sie wlasnie podobaja takie jak ty masz. no akurat widzialem taka sama furke taka jak twoja a felgi mial takie same jak ja.....nawet fajnie to wygladalo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 pewnie ta sama. zawsze ja gdzies widze przy harlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 pewnie ta sama. zawsze ja gdzies widze przy harlempowiedz WACU tyle widze tutaj gosci z przerobionymi nissanami i to codzien widze jak maja maximy pokabinowane tak jak nasze , a zaden chyba niema internetu , a fajnie by bylo zeby nas bylo tutaj wiecej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 moze i neta maja ale zaden pewnie nie gada po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leon Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Dobra, to zróbmy nowy dział, Nissan Klub Polska dla cudzoziemców. In English for British, Americans and Canadians. Auf Deutsch für Deutscher und Oesterreicher. En Espanol por Mexicanos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 f*ck mexicanos and portoricanos, oni q*rwa jezdzic nie potrafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leon Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Stary, nie denerwuj się tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Stary, nie denerwuj się tak ja sie nie denerwuje, tzlko mowie tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 moze i neta maja ale zaden pewnie nie gada po polsku gadaja gadaja przeciez polusa to ja poznam na kilometr a pobelmoncie to tylko polusy jezdza i szpanuja furkami.... a niektozy to udaja albo niechca popolsku gadac ,,,frfajezy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 no takie kolki sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi