Gość maryoosh13 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam. W mojej Nysie wolne obroty "pływają". Nie są stałe. To dość denerwujące. W czasie obniżania się obrotów (nieznacznie) następują nieprzyjemne wibracje całego samochodu. Nie wiem czy to normalne. Jak to wygląda w Waszych autach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Nie jest to normalne. Może być falowanie obrotów podczas załaczania klimy albo in nych dużych odbiorników prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maryoosh13 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Czyli czeka mnie wizyta w serwisie.... : Czy wiecie coś na temat akcji serwisowych (poza sławnymi poduchami). W tym serwisie, w którym byłem nic nie wiedzą o żadnych akcjach. Ale coś im nie bardzo wierzę..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 u mnie jest to samo czasem jak stoje to spada od czapki staram sie takie rzeczy jednak niezauwazac bo aso Ci nie pomoze a jak bym mial na to wszystko zwracac uwage to by mi bania pekla u mnie jeszcze sie zdarza ze stoje a kluczyk na off i nagle wskazowka obrotow hyc podskakuje raz i opada...bardzo ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osiemzero Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Hehehe, tak, u mnie pokaz ze wskazówkami podczas gdy samochód jest wyłączony także występuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 U mnie też występuje, to chyba taki bajerek żeby znudzonemu kierowcy oczekującemu na parkingu dać trochę impulsów pobudzających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kkf Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 A to ciekawe. Ja żadnych problemów nie mam. Auto przejechało dotychczas 11 tysięcy i na wolnych obrotach silnik jest spokojniejszy niż niejedna benzyna. Widać zależy od sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.