Gość adamp1111 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam chcę kupić maximę z niemiec - za około 10tys zł 98 r 3.0 silnik i chcę jeździć na gazie ale jednak jak najtaniej - doradźcie proszę jaki jest szacunek kosztów instalacji różnych generacji do maximy. Najchętniej bez sekwencji... - ale jak trzeba będzie to się poddam. Jeśli ktoś może doradzić markę instalacji i jeszcze firmę w Poznaniu - będę wdzięczny pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 jeśli nie ma to być sekwencja to do twojej maximy jedynie BLOS ale i tak mogą być z nim problemy głównie przez zmienną długość kolektorów ssących :/ jeden dobry wystrzała i mozna się pozbyć połowy kolektora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamp1111 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Dzięki za szybką odpowiedź a orientujesz się może ile wydam na sekwencję która będzie dobrze z tym silnikiem chodzić - i żeby w wielu warsztatach mieli program obsługowy jakby co? dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 sekwencja do 6 cylindrowca kreuje się w okolicy 3300 - 3500 zł niedawno nawet taką montowałem w Maximie 3,0 dysze fi 2,7mm wtryski czerwone Vateki autko pali w okolicy 13 litrów gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja zaplacilem za sekwencje do swojej maxi 3.0 ale mialem swoj zbiornik juz zamontowany (przerabialem II generacje na sekwencje) Jesli maximka to 3.0 to nie oszczedzaj, nie warto, od razu wrzuc sekwencje. Ja mam STAG 300 i bardzo sobie chwale, super sie sprawuje, zero problemow. Spalanie w miescie nie przekracza 13 przy dynamiczniej jezdzie (manual) - srednio 12.5 wychodzi. W trasie potrafi okolo 10 wyjsc przy spokojnej jezdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RALFI15 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 kolego potwierdzm załóż sekwencje i nie żałuj kaski bedziesz napewno zadowolny. POLECAM INSTALKE KME LUB STAG 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ja jeżdżę na Mistral Autronic i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.