Stefanopulus Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Czołem, Mam nadzieję, że w dobrym miejscu o tym piszę Szukam bezpiecznika 100A (ten niebieski w skrzyneczce koło przekaźników pod maską) W ASO chcą 80PLN i 2 tygodnie trzeba czekać!!! Słyszałem, że można dosztukować takowy od Seata, czy wiecie czy to prawda? Dzięki za wszelkie info. Ave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 troche odgrzebie temat... znalazles gdzies ten bezpiecznik poza ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Kiedyś spaliłem taki w Primerze P11 i dopiero na szrocie trafiłem z całą podstawką za 50 zł więc teraz jak coś grzebie to odłączam klemę z aku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanopulus Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 troche odgrzebie temat... znalazles gdzies ten bezpiecznik poza ASO? Tak był chyba w sklepie internetowym intercars za 10PLN Uwaga są dwie wersje z pionowymi nóżkami i ułożonymi horyzontalnie. Te horyzonatlnie pasują. Większy mam problem z założeniem tego bo ni jak nie mogę zdemontować całej tej puszki z bespiecznikami pod maską. Myślałem, że wystarczy zdjąć plastikowe zaczepy ale coś jeszcze trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 W P11 potrzeba było rozłożyć podstwę bespieczników żeby dostac się do śrubek mocujących bespiecznik. Wiadomo większy prąd potrzebny pewniejszy docisk styków. Dlatego kupiłem na szrocie z podstawką żeby pokombinować jak się to rozbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanopulus Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 W P11 potrzeba było rozłożyć podstwę bespieczników żeby dostac się do śrubek mocujących bespiecznik. Wiadomo większy prąd potrzebny pewniejszy docisk styków. Dlatego kupiłem na szrocie z podstawką żeby pokombinować jak się to rozbiera. Dżemuś, to jak wykminisz jak to rozebrać tak żeby dało się złożyć to pliz o info z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.