nomyk Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Witam mam centralny zamek tylko brak pilota czy mozliwe ze nie bylo od nowosci ? jesli tak to wie moze ktos gdzie i jaką dokupic centralke i jak to zamontowac pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egiptos Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Piloty pewnie zgubione. może uda ci sie dokupić oryginalne piloty gdzieś od samochodów na części dobrze żebyś wiedział jaka jest centralka. Możesz sprawdzić czy jest centralka próbując wejść w stan programowania pilotów. Cała procedura była kilka razy poruszana na forum. Wklep w wyszukiwarce " 5WK4 600 ". Mi po zakupie nie działały oba piloty, udało mi się je zakodować i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomyk Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 włączanie i wyłączanie stacyjki 6 razy nic nie daje (kierunki nie mrugaja ) wychodzi na to ze chyba nie było od początku pilota dodam tez ze szyby zam/otw są ręcznie (korbka) uboga wersja mi sie trafiła ale klima jest Wiec ponawiam pytanie wie ktos jaki w miare dobry centralny zamek dokupic i jak go podłączyć moze ktos juz to robil w takim samym aucie jak moje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=23438 poczytaj sobie, napisałem trochę o centralnym zamku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomyk Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 a czy w mojej primerce p11 jest tak samo wszystko umiejscowione(kable centralka) jak w tej co opisywałes p10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Popatrzyłem na schematy i jest inaczej niż w P10, niestety nie pomoże Ci ten opis ale z tego co widzę po schematach to nie powinno być problemu z zamontowaniem centralki na piloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.