kn Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam, Jakiej firmy możecie polecić łożysko do Primerki? SKF wyjdzie za jakieś 240 zł. Mam drugą opcję: KAGER za 170 zł. Warto dawać więcej za SKF? Są też różne wersje JC Auto za rozbieżne ceny. Ktoś ma może Kagera? pozdrawiam, Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 kn, sam sobie odpowiedz ja wymieniałem w tamtym roku i zapłaciłem coś ok. 150 ale nie pamiętam jakiej firmy było - wiem, że było japońskie łożysko, a nie żadna chińszczyzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość odmulacz1 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 :diabel2: Cóż kolego, patrz żeby było oryginalne japońskie. Ja dałem w zeszłym miesiącu 180pln, nie pamiętam jakiej firmy. Nie kupuj żadnych zamienników, nie warto. :one: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrian4 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Polecam ci JC TANIO I SOLIDNIE MNIE TO Kosztowało 80 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bodzió Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 cześć kn znajomy sobie ostatnio wymieniał i zmienił sobie na japońskie NSK takie miał oryginalnie założone wiem że płacił za nie koło 140 - 150 zł na stronę więc myślę że nie ma co przepłacać za SKF choć to też dobra marka więc jeśli masz więcej gotówki to weź sobie SKF ale raczej nie ma sensu pozdraffiam :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kn Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Czy takie cos sie nada do P11.144: łożysko NSK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mar32 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 witam .ja za łożysko dałem 180 złoty.orginał japoniec w tychach .plus 50zł za wprasowanie i autko śmiga jak ta lala.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Japońskie łożyska NSK to nic innego jak nasze dawne Polskie łożyska FŁT Iskra Kielce. Fabryka Iskry od dawna należy do NSK. To dobre łożyska, acz kolwiek warto szukac w sklepach do których dostarczane są bezpośrednio z Polskiej fabryki a nie eksportowane a potem wracające (Bo tak niestety NSK tez je rozprowadza) - Dlatego zdaza sie ze w dwoch sklepach to samo lozysko kosztuje dwa razy wiecej niz w innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kn Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Ogólnie zakupiłem NSK, odnalazłem jakie montowałem do prawego koła 20 tysięcy temu i włożyłem do lewego tej samej firmy. Ogólnie działa Mogę polecić. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.