Kombiaczek Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Majm pytanie do wszytkich posiadaczcy P12 kombi- gdzie fabrycznie jest umieszona zmieniarka? Gdzie znajde kabel od zmieniarki? (jeśli w ogóle jest - ale chyba jest bop moja wersja to bodajże Tekna) I na końcu czy zmieniarka CV 707 sie nada, czy moze fabrycznie jest jakaś inna? Bardzo dziekuje ze porady i sugetie. Niestety przeszukałem forum i na temat zmieniarki w kombi nic nie znalazłem P12 - kombi 2002 - 2,2 126 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 I na końcu czy zmieniarka CV 707 sie nada Tak - nada się jest to fabryczna zmieniarka Poczytaj też tutaj na drugiej stronie http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ka&start=35 Ściągnij sobie manuala albo instrukcje obsługi - są w przyklejonych i poczytaj sobie - na pewno znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kombiaczek Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Czytałem ale tam chłopcy opisuja hattbecka, ani słowa o kombi, a we wskazamym przez Dimasa miejscu nie ma kabelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Kombiaczek, a w instrukcji patrzyłeś i w manualu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kombiaczek Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 W instrukcji ani słowa o tym, tylko odwołanie do ASO Natomiast jeśli chiodzi o manual to w linku który znalazłem na forum tam gdzie sa instrukcjie i mauale do P10, P11 itd coś jest chyba nie tak bo pokazuje mi błąd. Instrukce sciaga OK, a manuala nie chce, czy ktoś mógłby mi podac link z którego mozna za pomoca IE ściagnąć manuala do P12, albo podesłac na maila dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris80 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 W moje P12 kombi zmieniarka jest pod siedzeniem pasażera ale podejrzewam że juz tam zaglądałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kombiaczek Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Ja pod przednim siedzeniem pasażera mam głosnik basowy, montowany fabrycznie, czy u Ciebie Kris tez jest tam subwoofer? Zmieniarka jest obok głosnika, czy zamiast niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gondor Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 No to widze że ze zmieniarką CD w P12 jest wolna amerykanka, w mojej 2.2 Tekna HDB 2003r , siedzi w bagażniku w lewym schowku, a co by było śmiesznie NAVI mam cud malina też CD (nie jak inni DVD), samochód przybył z Francji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kombiaczek Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 W lewym (patrząc z siedzenie kierowcy) bocznym schowku bagaznika, tam gdzie na pokrywie jest znaczek apteczki? a czy mógłbyś Gondor zobaczyc w którą strone wychodzi kabel od zmieniarki i w która wiazke wchodzi? Może jakiś opis tego kabla byś zamieścił albo fotkę? Czy jest to zwykła skrętka kabli, czy też ma jakiś własny oplot, czy izolacje w jakim kolorze? Dzieki z góry [ Dodano: Wto 13 Maj, 2008 11:46 ] I jeszce jedno, czy to jest firmowy Clarion CV 707? Moze Francuz założył sam zmieniarkę? [ Dodano: Czw 29 Maj, 2008 13:35 ] Gondor, czy mógłbyś sie blizej określic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.