Watson20054133 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Siema. Do osób, które montowały już CA w P11, i do wszystkich którzy wiedzą i mają pomysł jak zamontować wzmacniacz i suba tak aby nie kolizowało to z wyciąganiem koła dojazdowego Jak macie jakieś zdjęcia, wrzućcie:) Z góry dzięki za wszystkie wypowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Witam. Mam ten problem już za sobą a fotki wkleje dzis wieczorem. Ja zamontowałem wzmacniacz na oparciu tylnych siedzeń wygląda przyzwoicie i w sumie nie przeszkadza (chyba że często przewozisz jakieś długie graty Możliwość jest jeszcze jedna możesz zamontować go pod tylna pułką między głośnikami Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bReko Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 najczesciej do wlasnie foteli sie montuje, chyba ze chcesz odrazu zabudowke robic suba to gdzies tam obok wzmaka jak co na rzepy do podloza przyczep.(w pasmanterii napewno rzepy dostaniesz,mocne sa). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Dwie fotki zamontowanego piecyka 1. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d2ff512ffffbd2c.html 2. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fd794ce258aa4eb2.html i tyle... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeru Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ja mam inne pytanie: ktorędy puściliście przewód do akumulatora? bo nie mogę znaleźć otworu żeby go z kabiny przepchnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ktorędy puściliście przewód do akumulatora? bo nie mogę znaleźć otworu żeby go z kabiny przepchnąć. Domyślam się , ze chodzi Ci o przebicie się z komory silnika do kabiny . W ścianie grodziowej napewno masz takie gumowe zaślepki, przez nie możesz bezproblemowo przepuścić kabelki ja zmieściłem, co prawda na styk, 2 przewody o przekroju 20 mm2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 dokładnie tak jak pisze maniek,szukaj w ścianie grodziowej a co do montażu wzmaka to wygodna opcja jest następująca jeśli to sedan - montaż na półce od spodu oczywiście ja tak mam i jest GIT :diabel: [ Dodano: Sob 10 Maj, 2008 20:44 ] aha,przewody zasilające i sygnałowe puszczasz osobnymi stronami samochodu!! np.zasilanie prawą,sygnał lewą stroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.