Gość yacek13 Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Macie jakieś pokrowce, jeśli tak, to jakie i jak wam pasują, bo moje (uniwersalne koszulki) są nie za bardzo i trzeba by wymienić na coś porządniejszego. Nie wiem, czy jest duża różnica w fotelach, ale mam wersję 5 drzwiową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 My mamy uszyte na miarę bo niedaleko nas w Chorzowie szyją na miarę do każdego Fahrzeug-a HHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaceksc Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 nie zrozum mnie źle ale jak masz k 12 z 2003 roku to chyba stać Cię na komplet porządnych nissanowskich pokrowców :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Ale my mamy znacznie porządniejsze niż orginał Nissanowski. Ładne welurowe za 200zł. Przy nich orginały to KUPA. A punkt jest znany w Chorzowie od dawna i od lat szyli z bardzo dobrych materiałów. Pozdro. HHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yacek13 Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 nie zrozum mnie źle ale jak masz k 12 z 2003 roku to chyba stać Cię na komplet porządnych nissanowskich pokrowców :wink: No nie zawsze tak jest. Ja jak kupowałem samochód to miałem kasę pocułaną z kilku lat i zarabiałem wtedy 2 razy tyle, co teraz. I dziś mam dość drogi samochód, ale nie zawsze mam na paliwo do niego. Pewnych rzeczy w życiu nie można przewidzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 PLUSZAKI SA FAJNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej_u Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 PLUSZAKI SA FAJNE sorka,ale wole przytulac sie do swojej kobitki niz do siedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 HEHEHE a Macius jak zawsze o jednym zawsze tylko o Swojej Pani :wink: wszystko sie mu z Nia kojazy oj za powaznie to wyglada czyzby to co pisałes na gg to prawda hmmmmm :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej_u Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 HEHEHE a Macius jak zawsze o jednym zawsze tylko o Swojej Pani :wink: wszystko sie mu z Nia kojazy oj za powaznie to wyglada czyzby to co pisałes na gg to prawda hmmmmm :? nie chce psuc watku, zmieniac tematu pokrowcy i zaczynac dyskusji tu:) do wrzesnia juz blisko i jak najbardziej TAK 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikona Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Ja tez szukam pokrowcy.Tyle ze do K11. Moje siedzenia sa tragiczne bo poprzednia wlascicielka palila i troszke je poprzypalala to tu to tam :cry: Jakby ktos wiedzial gdzie w Warszawie mozna zdobyc cos co pasuje to bede wdzieczna za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 gielda zeran lub slomczyn :wink: futrzaki 120 na miare od 100 do 450 skaj 380 skura na miare 800 uniwersalennnnnne ladne kolorowe itp od 60 w zwyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ja mam uniwersalne fajne szare ze srodkiem niebieskim:] luzik:P a fotele to są mocno uje***ne przez poprzedniego własciciela , :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikona Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 gielda zeran lub slomczyn :wink: futrzaki 120 na miare od 100 do 450 skaj 380 skura na miare 800 uniwersalennnnnne ladne kolorowe itp od 60 w zwyz Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz Teraz tylko musze sie na cos zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi