Gość cichy_lot Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Nie potrafie sobie poradzic z CD Changer Sony CDX-656 - kupilem ostatnio ta zmieniarke zabieram sie do roboty radio wytargalem z kablami na wierzch i co.....i patrze a tam nie ma ani cinczow ani nic tylko dwie biale kostki i dwa wolne miejsca na kostki a ze zmieniarki wychodza 2 czincze i jakis dziwna wtyczka okragla z takimi nacieciami. Mam problem bo kasa wydana a w moim orginalnym radiu N16-tki nic nie mozna zdzaialac prosze o wskazowki jesli ktos wie co mozna by bylo wykombinowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 cichy_lot, nieprzemyślany zakup tylko dedykowane zmieniarki możesz łączyć z seryjnym radioodtwarzacze <-- było na forum, sam nawet pytałem Ja naprzyklad korzystalem z KENWOOD C300 + KCA-R20 to odzielny moduł zmieniarki z przetwornica, procesorem dźwięku i wyjściem na wzmacniacze - wszystko sterowane z pilota i centralki z wyświetlaczem. konieczny jest wzmak (p.s. mam ja do sprzedania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cichy_lot Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 to jak to mozemy zalatwic prosze powiedz mi co ja mam kupic aby to wszytko mmi dzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Możesz spróbować poszukać interfejsu umożliwiającego podłączenie np. tu : moduł nissan lub tu : nissan nie wiem czy będzie pasować, no i nie jest tani :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cichy_lot Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 a czy mozesz po rpostu podac i to na "tacy" bo ja naprawde nie wiem gdzie trgo szuakc i jakie sa tego oznaczenia wywalilem 500 stowek na ta zmieniarke i juz jestem pogubiony jesli nie sprawi ci to problemu to poprosze doslowne namiary jak to ma byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 musisz miec interfejs. nic innego nie zdzialasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.