Gość Radykal Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Szukałem po watkach i nie znalazlem za duzo informacji Pytanie jest proste ktoś instalował instalke LPG ( zastanawiam sie tylko nad sekwencja -IV gen ) do Primery P11/144 silnik 2.0 z automatyczna skrzynia biegów ( tiptronic ) Co polecacie lub odradzacie i gdzie mozna by załozyc takie cudo w W-wie lub okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Nie ma znaczenia czy aautomat, czy manual, zwłaszcza, że zakladasz sekwencję. Godna polecenia jest BRC s 24, ja na takiej jeżdżę i zmieniam nawet bardzo rzadko filtry, a nic sie z instalacją nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RALFI15 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 kolego potwierdze nie ma znaczenia czy manual czy automat zakładaj sekwencje i jezdzisz na gazie POLECAM KME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Szukałem po watkach i nie znalazlem za duzo informacji Pytanie jest proste ktoś instalował instalke LPG ( zastanawiam sie tylko nad sekwencja -IV gen ) do Primery P11/144 silnik 2.0 z automatyczna skrzynia biegów ( tiptronic ) Co polecacie lub odradzacie i gdzie mozna by załozyc takie cudo w W-wie lub okolicach montażysta Piotrek, Legionowo, tel. 601 900 800, na mocniejszym reduktorze (KME Silver + wtryski Magic jet (dobre)) - o.k 2300zł automat nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milator Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Mam M11 z automatem na LPG (tylko 2 gen.) i nie zauwarzam zadnych problemow, powiem wiecej zachowuje sie lepiej jak moj porzedni gaziak z manualem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jedź na Maciejki do "Czakramu", załóż sequenta24 BRC i bedziesz miał świety spokój, dwa lata gwarancji (cały kraj) bez limitu kilometrów. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.