Gość Sylwek_19 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 witam mam pytanie, wymieniał już ktoś głośniki w drzwiach w primerze p11.144 2000rok i jakie tam załozył?? wejda tam bez problemu bez przeróbek głosniki o wymiarze 165mm?? i jaki zesta kupic najlepiej, ale taki zeby fabryczne radio w P11 uciagneło te głosniki, tz zeby wmiare to grało, a nie że się okaże ze radio nie da rady tym głosnikom, może jakis zestaw odseparowany np phonocary??, mam nadzieje ze ktoś już przez ten problem przeszedł i zdradzi pare tajemnic;) pozdrawiam i z góry dziekuje za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 witam mam pytanie, wymieniał już ktoś głośniki w drzwiach w primerze p11.144 2000rok i jakie tam załozył?? wejda tam bez problemu bez przeróbek głosniki o wymiarze 165mm?? i jaki zesta kupic najlepiej, ale taki zeby fabryczne radio w P11 uciagneło te głosniki, tz zeby wmiare to grało, a nie że się okaże ze radio nie da rady tym głosnikom, może jakis zestaw odseparowany np phonocary??, mam nadzieje ze ktoś już przez ten problem przeszedł i zdradzi pare tajemnic;) pozdrawiam i z góry dziekuje za odp. Pod fabryczne radio to raczej ciężko coś dobrać, pod wzgledem mocy. Szukaj czegoś z max.30 rms i mniej bo fabryka i z tym moze miec problem. Głosniki 165 mm, wejdą w fabryczne miejsca ale nie wyższe jak 57 mm, do wyzszych potrzeba dystansów. Zestaw odseparowany tak, to najlepsze co można zainstalować, ale pytanie czy masz fabryczne miejsca na tweetery, bo jeżeli nie to trzeba troszke przeróbek. Głośniki, które polecam: coaxial: http://www.allegro.pl/item369684154_helix_...iego_dystr.html odseparowany: http://www.allegro.pl/item362688634_helix_...2_x_gratis.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Sylwek_19, PHONOCAR Y-LINE ALPINE SXE-1750S ALPINE SXE-1750 IMPACT RSW 165XF CLARION SRS 1726 Poprostu wymienic stare(fabryczne) na nowe to: PIONEER TS-G171C SONY XS-HA1727 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.