SFCTOMEK Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Moje kluczyki są z leksza sfatygowane a dokładnie pisząc, przyciski otwierające i zamykające , szukam gdzie moge wymienic osłone do kluczyka pilotem NATS , na Allegro jest jeden ale nie lepszy niż moje w punkcie dorabiającym klucze nic mi nie pomogą , pustka na niemieckim e-bay, może znacie gdzieś miejsce gdzie ten mały badziew jest do zakupienia. [ Dodano: Pią 27 Cze, 2008 09:33 ] Serfujcie a kupicie. Kupiłem nowe gumki pilota za 55 PLN na Allegro. Mała rzecz a cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość japacz Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 SFCTOMEK, mama prośbę czy można liczyć na blizsze namiary tej aukcji z allegro jestem w identycznej sytuacji- gumki w obu kluczykach wyrobione a to co proponuje serwis to jak słyszę SZOK cenowy japacz@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A to proste wpisz w wyszukiwarce Allegro hasło - kluczyk NIssan- i bingo. [ Dodano: Pią 25 Lip, 2008 19:23 ] Sa gumki na Allegro polecam użytkownika bolek , ja kupiłem 2 gumki u niego i tak jak on pisze to są nowe fabrycznie rzeczy. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertes Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Miałem ten sam problem. Gumeczki w kluczyku się wyłuszczyły. W serwisie kluczowym za naprawę trzeba dać 50 zł. Na allegro znalazłem pod hasłem: "przyciski do kluczyk pilot nissan". Miły Pan w Poznaniu przy ul. Bonin sprzedaje same gumki, komplet za 18 zł. wraz z instrukcją wymiany. Na skrzynkę otzymuję zapytania dot. gumek. Podaję link do strony: http://www.allegro.pl/item795120340_przyciski_do_kluczyk_pilot_nissan.html Poznań, Bonin 4 tel. 888.684-290 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.