Guest Chińczyk Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Mam pytanie, Jak wycisnac z tego silniczka troszke wiecej mocy, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pavoolon Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 jakis chip i 100 koni powinno byc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chińczyk Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 No tez o tym myslalem, a czy cos jeszcze mozna zrobic, czy da sie zamontowac stozkowy filtr powietrza, silinik K9K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pavoolon Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 wszystko zalezy od kasy - np jakas duza turbina rozwiaze braki mocy z tanszych rzeczy to dolot ze stozkiem, wydech i chip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paweł ~~ Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 żadewn filtr bo najwyżej zesrasz turbinę... po pierwsze większa turbina po drugie wiekszy centralny ic o ile tam wogóle jest a najszybciej to jest coś co wygląda jak ic i robi dobre wrazenie , po trzecie cały wydech , po 4 elektronika, po tych zabiegach samochodzi zmienia sie w pocisk ale na to potrzebujesz jakieś 4 tysiące zł.(myślę że na tych modyfikacjach powinno być jakieś 140-150KM.) . proponuję zacznij od jakiegoś worma w komputerze na jakis czas ci starczy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Sam chip z VTG z 82KM/185 Nm robi 105 KM i 235 Nm. Nie wiem tylko jak to wygląda finansowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest paweł ~~ Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 zależy od sterownika ale wydaje mi sie ze w twoim przypadku jest to jakieś 1900zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.