VQPower Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 looks great Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 IMHO autko jest troszke przesadzone...ale o gustach sie nie dyskutuje-najwazniejsze, ze wlascicielowi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 ze twoje PAWELKU to wiem i mimo ze wiekszosci sie nie podobaja to dla mnie SA BOOOSKIIEEEEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 chłopaki to są moje lampy naczy byłe PAWELKU...... Panie tez sa w tym klubie :wink: jak seacik :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 chłopaki to są moje lampy naczy byłe PAWELKU...... Panie tez sa w tym klubie :wink: jak seacik :?: Właśnie Pawełku...już o nas zapomniałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł ~~ Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 nie zapomniałem 8) no jak bym mógł.seacik bosko właśnie niedawno wciągnęłem bmkę 2.5l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Slayder : nawet wiem, gdzie te zdjęcia zostały zrobione - Bolkowska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slayder10 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ano zgadza sie kumpel mnie tam obfotografowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 ladna furka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ciekawy delikatny Lifting - podoba mi się. Zresztą miałem wiele okazji zobaczyć to auto na S..., ba nawet kiedyś pojedynkowaliśmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 a ja ciągle jestem zakochana w tej masce........i korci mnie żeby taką zrobić!!! ach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Slayder : nawet wiem, gdzie te zdjęcia zostały zrobione - Bolkowska... Napewno na Bolkowskiej :!: Obok jest K9 DVD Jeszcze niedawno czyli ok 2 lata temu codziennie tam bywałem, a dokladnie w bloku obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slayder10 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 no pojedynek byl z tym ze jeszcze nie wiedzialem ze to byl coobcio twoj samochod i porwalem sie z motyka na .... ale przynajmniej mielismy fun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Z tego co pamiętam powiedziałem że moja Nysa to 2.0 ale na jednopunkcie niby 116 koni hehe :wink: Ps. jakieś kolejne mody się szykują :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slayder10 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 no tak powiedziales!!! troche sie pozmienia w lipcu ma byc caly uklad wydechowy z kolektorem plus moze walki (jak nie teraz to we wrzesniu) po walkach programik a na bemowo bede modzil lekka maske z kompozytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 O To Ty jesteś klasa MINI !! Barkuje nam takich zawodników. Ps. Pomyśl nad Turbo bo to ta sama kasa prawie co program i kolektor i wałki... a osaigi zdecydowanie lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi