Gość karol Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 niewinna poprostu pomylila ikonki No, jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Miedzy seryjnymi felami 15" (205/65) a 17" (225/45) juz czuje duza roznice ale jest to jeszcze do przyjecia, w miare komfortowo A jak bedzie twardo ?? sie okarze :diabel2: Najlepiej jakby Dylson pierwszy sprawdzil Ja na bank odpadam, amory mam w bardzo dobrym stanie a na wieksza twardosc nie mam ochoty, za duzo uzywam tego auta na codzien. Wolalbym juz wizualnie ja obnizyc przez kurtynki na progach i dokladki do spojlerow przod tyl, takie cos jak na maxima.org zakladaja chlopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Najlepiej jakby Dylson pierwszy sprawdzil Zrobcie zrzute i mi takie zafundujcie to nie ma sprawy :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 niewiniatko22, dzieki Tylko dlaczego taka kwasna mina? Ano pewnie,ze pomylila minki Miala byc taka : :okulary: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi