Gość olgi Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam, Mam dość dziwną sytuację - nagle przestał działać alarm. Reset poprzez wyjęcie klemy nicnie dał, zmiana barerii również, Pilot wykazuje poprawną pracę - świeci się dioda lecz efektu żadnego to nie daje. Nie można zamknąć ani otworzyć auta. Na zapasie jest wszystko OK. Pilot nie spadł i nie dostał wody,Co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 skoro nie fabryczny alarm to musisz szukac pomocy w zakladach ktore takie cus montują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeroM Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Hmm a może alarm przeszedł w tzw tryb serwisowy? Mam takie coś u siebie. Mam alarm firmy ENFORCER i też nagle przestał działać. Ot tak od siebie, nagle. Na centralce alarmu miałem 'pstryczek' ktory sie naciskało, przytrzymywało i alarm wrócił do normalnej pracy. I tak samo jak u Ciebie. Włączanie/wyłączanie alarmu (tj zasilania) nic nie dawało. Klemy - też nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jak na zapasowym pilocie wszystko działa to nie wina alarmu tylko pilot padł albo jakimś sposobem się rozkodował, poszukaj w instrukcji alarmu jak zakodować piloty do tego alarmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek_Almera Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 W załączniku instrukcja montażu i programowania alarmu, niestety bez załącznika. Podaj e-maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.