Przemeq Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Jak w temacie . To ktoś od nas ??? Bo jak pamietam taki problem był już poruszany. A importer to ............ a szkoda pisać . Link: http://www.auto-swiat.pl/interwencje,szcze...encji-35000500/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Chyba tak, dokładnie gostek to opisywał i skłaniał się ku sprawie sądowej. Powodzenia dla nieugiętego pechowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Przykre. Ale nie kumam skąd może być tam tyle wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ale jaja , ciekawe czy ma szyberdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jeśli to chodzi o kolege który wczesniej pisal o tym na grupie to on niema szyberdachu. TUTAJ jest więce na ten / podobny temat. Czy u kogoś z was też występuje podobny objaw ? skraplanie wody ? ktoś może rozbierał podsufitke i widział czy u niego ma takie coś miejsce ? zastanawiam sie czy to jakas wada fabryczna akurat tego jednego egzemplarza czy może jakieś serii / partii czy też wszystkich modeli navar ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek1975 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jeśli to chodzi o kolege który wczesniej pisal o tym na grupie to on niema szyberdachu. TUTAJ jest więce na ten / podobny temat. Czy u kogoś z was też występuje podobny objaw ? skraplanie wody ? ktoś może rozbierał podsufitke i widział czy u niego ma takie coś miejsce ? zastanawiam sie czy to jakas wada fabryczna akurat tego jednego egzemplarza czy może jakieś serii / partii czy też wszystkich modeli navar ;/ U mnie zimą też cieknie woda z podsufitki w mniejscu mocowania osłon przeciwsłonecznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zeng Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Dokładnie, skrapla się tam woda. Ostatnio jak mi kapało to ściagnąłem lampe i okazało się, że na całym dachu jest pełno kropel wody. Aż śmiać mi sie chce z debili w nissanie, którzy argumentują to warunkami górskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Ja tam mieszkam przy odrze i pewnie duża wilgotność, kilka razy też mi poleciało z osłon przeciwsłonecznych, leci na kolana kierowcy lub pasażera . W lampach też woda potrafi chlupać. Jako akwarysta, nie powinienem narzekać na kolejny zbiorniczek za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Z tyłu za oparciem kanapy jest kratka wentylacyjna kabiny, a w niej takie gumowe zaślepki. Być może skleiły się i są w pozycji zamkniętej. Prawie zawsze jeżdżę z włączoną klimatyzacją, która w jakimś stopniu osusza powietrze i jak dotąd nie zauważyłem wilgoci przy podsufitce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.