Gość kddz Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Jak w temacie, niedawno kupiłem Nissana Note mam problem z rozkodowaniem radia. Auto sprowadzone z Niemiec, posiadam instrukcję po niemiecku, postępuję zgodnie z tym co tam jest napisane i po wpisaniu kodu wyskakuje napis "WAIT 1 HOUR", spotkał sie ktoś z takim problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tonek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 masz prawdopodobnie zły kod, albo źle przepisałeś. W ASO za małą opłatą podadzą kod, albo jakiś elektronik odblokuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Za małą dopłatą dobre :/ odemnie chcieli 180 zeta za demontaż radia i podanie kodu wiec sam je wykręciłem i przyniosłem do ASO tym razem inny koleś zapytał czy auto jest na gwarancji i podał za FREE kod do radia tyle tylko że raczej nie właściwy :/ bo nie mogę go potwierdzić przyciskiem TA a muszę potwierdzać strzałką a wtedy wyskakuje WAIT 1 MINIT a po kolejnych próbach WAIT 1 HOUR Wie ktoś czy jest gdzieś możliwość zdobycia prawidłowego kodu ?? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 za 180 zeta to masz radio na allegro - Tutaj Podjedź do jakiegoś elektronika/elektryka samochodowego to Ci doradzi najlepiej, gdzie uderzyć - oni mają swoich magików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube78 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 a jak rzekome radio zdemontować?? [ Dodano: Sob 14 Lut, 2009 15:44 ] chcę wadzić inne i nie wiem jak się do tego zabrać [ Dodano: Sob 14 Lut, 2009 15:45 ] i jeszcze jedno pytanie. czy żeby dostać sie do głośników, trzeba zdejmować całe boczki z drzwi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 demontaż radia to pestka otwierasz półeczkę nad radiem wyciągasz gumową podkładkę i pod nią znajdują się dwie śrubki na śrubokręt gwiazdkowy który trzeba wykręcić następnie pod panelem radia znajduje się taka plastikowa zaślepka którą demontujesz, tam też są dwie śrubki do wykręcenia, po tym zabiegu możesz zdemontować całą środkową konsole z radiem nawiewami i górną półką wystarczy pociągnąć do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cube78 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 dzieki serdeczne. przy najblizszej chwili czasu sie za to wezme [ Dodano: Pon 09 Mar, 2009 19:15 ] snafu dzieki serdeczne. rzeczywiscie demontaz to pestka, poszło jak z płatka!! [ Dodano: Sob 28 Mar, 2009 18:46 ] siemka. ma jeszcze jedno pytanie Snafu. chce zamontowac tweetery/cykacze, czy jak zwal tak zwal, ale nie mam na nie miejsca. chce wstawic w slupki, tam kolo sterowania recznego od lusterek. czy one sie tam zmieszcza, i czy w ogole dokupie gdzies te plastiki? a moze jest jakies miejsce w ktore trza wszadzic tweetery a ja ciemny nie wiem? [ Dodano: Sob 28 Mar, 2009 18:46 ] acha. a radyjko zmienilem bez problemów. dzieki jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniutek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 slyszalem kiedys ze lepkie raczki jak maja radio z kodem to wsadzaja je w szczelnie zamknietym worku do zamrazarki na jakis czas i wtedy elektronika wariuje i gubi wszelkie blokady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.