Guest lolo00 Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Witam! Od niedawna jestem nowym użytkownikiem Navary, więc witam wszystkich użytkowników Mam pytanie: w osiołku pokazała się nowa wersja Carminat v28 na rok 2008. Czy ktoś już ściągnął i testował tą wersję? Obecnie mam v27. Plik po spakowaniu jest o 400MB większy, więc domyślam się, że mapy powinny być dokładniejsze... Pytam, bo plik w osiołku ma 4.2GB i nie wiem czy jest sens tracić czas na ściąganie... Pozdrawiam Kuba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sido Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Z tego co na necie widze to trzy ostanie wersje to V27 V27.1 i V28 wynika z tego ze V28 jest nowszą wersją więc warto ją ściągnąć. Jak ktoś z was przetestuje nowszą wersje to podzielcie sie informacjami jak się spisuje. Ja również postaram się na dniach podzielić info na ten temat jak tylko uda mi się sciagnąć wersje V28, jak ktoś ma link albo namiar na plik to podzielcie sie info na forum lub priv. Dzięki. Ps. Podeślij na priv jak mozesz link ed2k dzieki. [ Dodano: Wto 24 Cze, 2008 13:08 ] Dzięki lolo00 za link. udało mi się sciągnąć już v28 i zapowiada się ciekawie: 2008-2009 Europe DVD-ROM N I S S A N D A T A V E R S I O N 0 8 / 0 3 / 0 1 Idę wypalić i przetestować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lolo00 Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Czy ściągnąłeś ten sam plik co Tobie podesłałem? Bo ja po rozpakowaniu mam problem, ponieważ nie ma tam .nrg tylko same katologi i nie wiem jak to wypalić... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Poproszę link do najnowszej wersji na PW oraz informację, jakiej płytki użyć do wypalenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pietja Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Poproszę link do najnowszej wersji na PW oraz informację, jakiej płytki użyć do wypalenia. Przylaczam sie do prosby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rocik Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Jeśli to nie problem podeślijcie linka na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest robert4you Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Czy ja też mogę prosić o linka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jacerek10 Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 ja już pobrałem, pierwsza próba wypalenia i lipa, jak ktoś wie jak ustawić nero żeby to poszło w naszych navi to proszę o instrukcję, jak uda mi sie wypalić to napiszę jak. plik po ściągnięciu nie jest obrazem płyty, tylko na żywca skopiowanymi z płyty plikami pozdrawiam wszytkich -------------------- no i udało się, płyta działa, z nowości w moim regionie naniesiono już obwodnicę Garwolina, czego w wersji v27 nie było, ustawiłem nero na wypał płyty DVD ISO9660/UDF a reszta na automat i poszło, pozdrawiam i miłego wypalania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zybi35 Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Poproszę także na PW link do v28 , nie mogę sam nigdzie znaleść. [center:4ae239c4ac][/center:4ae239c4ac] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest farmer1979 Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Jesli mozna to ja takze poprosze o linka na PW. Z gory wielkie dzieki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sido Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 na emule szukaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest farmer1979 Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Juz sciagam,dzisiaj powinienem juz miec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest !ZIPEK Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Witam, Próbowałem prześledzić inne wątki, ale nadal nie rozumiem czy Carminat jest zamiennikiem do Xanavi i działa poprawnie na oryginalnym navi z Nissana ? Czy ktoś może mi to wyjaśnić ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest farmer1979 Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Pobrałem,z folderów utworzyłem programem UltraISO obraz płyty i wypaliłem w Nero.Wszystko dziala,tylko nie mogę zmienić języka.Działa tylko język włoski,wyświetla komunikat po włosku ze prawdopodobnie nie ma innego jezyka na dysku dvd. Płyta-Verbatim DVD+R DL AZO Nagrywarka-LG GSA-H55N Predkość x4 Juz wszystko ok!Włozylem plyte Carminat v27 zmienilem jezyk,potem wlozylem Carminat v28 i wszystko super smiga!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GRZEGORZ36 Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 A JA , Poczytałem przed zakupem na forum, pojeżdziłem z oryginalną :< i za 8 stówek kupiłem navi garmina jak mi potrzeba to sobie włączam i mam satysfakcje że nie mam G za 7 tysia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PTY Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Witam wszystkich! Bardzo prosze o podanie linka aby sciagnac najnowsza wersje V28 do nawigacji! A czy ktos sprawdzal czy mozna przekopiowac orginalna plyte (chodzi czy jest zabezpieczona) np pozycz od chlopakow z ASO! Czekam na info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mario62 Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Można przekopiować tylko oni raczej nie mają jeszcze wersji na 2008-2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts