Gość niebieski Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam planuje zakup wydechu Upgrade Torch, moze ktos posiada taki tłumik i wypowie sie o nim. Chyba że macie jakąs alternatywę (chodzi mi o taki kształt tłumika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Po tygodniu wywali ci siano ze srodka , i urwie ci głowe, wczesniej tez nie bedzie ciszej. Strasznie glosny i szybko wypluwa siano ze srodka. Lepiej zrobic cos na zamowienie teniej i lepiej - nie bede juz mowil ze powinines do El-Teca podjechac ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bReko Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jak juz to lepiej dorzucic i kupic cos ze Skunka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Albo robiony na zmaoiwenie El-Tec albo jakiejs dobrej firmy ( ale cena za neigo bedzie taka jak za caly wydech z kwasówki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 a są w ogóle, w Polsce, sportowe tłumiki dedykowane do Sunny HB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 O El-tecu tez myslałem i Tomali, ale szukam czegos z tych kształtów typu mugen. Nie moge nic u nas w PL znalezc sensownego, o lipie z allegro juz nie wspomne jesli nic nie znajde to pewnie cos na zamowienie bedzie od Tomali jak u bodek_n14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 ale szukam czegos z tych kształtów typu mugen to chyba do hądy... mi to do do nissana kompletnie nie pasuje ... kup porządny elipsoidalny tłumik najlepiej przelotowo-komorowy ... chyba że chcesz żeby Ci głowę urwało to bierz najtańszy mały z allegro za 150 zł albo zostaw rurę - będzie tak samo głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Nie ma dedykowanych tlumikow do sunny typu Apexi , HKS, Greddy, Blitz itp. Mozesz kupic za 1200-1500 sam tlumik a za ta cene zrobisz caly wydech. El-Tec tez ci zrobi na wzor Mugena jak poprosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 `ja mam u siebie upgrade'a tyle ze revolverS [od ponad roku] i nie uwazam zeby to byl zly wyrob ... nie zardzewial, nie zmienia barw, chodzi tak samo glosno jak na poczatku i naprawde solidnie wykonany .... w drugim aucie [dieslu-ojca] jest upgrade S16 [czy jakos tak] zamontowany od ponad 2 lat i jest tak samo ... wiec jezeli chodzi o firme to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 chodzi tak samo glosno jak na poczatku no napewno ciszej nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dmx81 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 mam taka koncowke i bede ja montowal http://www.allegro.pl/item382591690_koncow...01_polecam.html jak najlepiej ja zamontowac? ze wspawaniem troche klopot bedzie...ale w ostatecznosci moze jakos sie uda zalatwic... a na obejmie bedzie to bezpiecznie? tzn nie odleci od drgan?poniewaz inne nakladki maja jakby wbudowana obejme i sa duzo lzejsze, a tu jest tylko nacięcie na koncowce a druga sprawa, czy przy montazu przyciac troche seryjna rurke, zeby spaliny lecialy przez wieksza czesc tej koncowki? bo jak nakladam teraz, to jakos 2 cm tylko dluzsza jest ta koncowka od rurki. help:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Czyli lepiej dac sobie na spoko z takimi tłumikami ? A ile el-tec zyczy sobie za ostatni tłumik ? uklad wydechowy robie sam bo mam mozliwosci, wiec chodzi tylko o ostatni tłumik. Jesli ktos wie jak one w srodku wygladaja to mozna by skopiowac i u nas w klubie sprzedawac taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 no napewno ciszej nie bedzie wiadomo ale chodzilo mi o to ze ten tlumik nie jest upierdliwie glosny ... zrobilem juz kilkanascie dluzszych tras [przeglady przechodze bez problemow] i nie narzekam na bole glowy, a autko ladnie mruczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 no napewno ciszej nie bedzie wiadomo ale chodzilo mi o to ze ten tlumik nie jest upierdliwie glosny ... zrobilem juz kilkanascie dluzszych tras [przeglady przechodze bez problemow] i nie narzekam na bole glowy, a autko ladnie mruczy ja mam upgrade, narazie tylko raz mi dowod zabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi