Gość rossi20 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witam. Gdzie w Wawie mozna kupic fotele kubełkowe... nie musza byc OMP, czy BiMarco - choc ten ostatni ma w swojej ofercie fotele w normlanej cenie. Za wszelkie namiary z góry dziekuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 hehe widzę że też foteli jakiś ciekawszych szukasz... Coś fajnego i w miarę cywilizowanego: http://www.moto.allegro.pl/item384140856_f...sprint_fia.html Nieco bardziej hardkorowego: http://www.moto.allegro.pl/item388003269_f...i_50_ceny_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Kiedyś w Blue City w sklepie tuningowym były na sprzedaż fotele turystyczne, składane w tej samej fabryce co OMP, wyglądają zresztą identycznie, jedynie nie miały napisu OMP. Cena coś około 550 zł za sztuke. Wydaje mi się, że to dobry wybór do auta na ulice, gdzie niekoniecznie trzeba walczyć z kilogramami. Taki fotel jest wygodny i normalnie można go użytkować z seryjnymi pasami Sparco Sprint niestety ma konstrukcje rurkową i przy dzwonie istnieje prawdopodobieństwo zakleszczenia się w nim. Z laminatowych najtańszy jest SPEED, czy tam Mirco, za około 400 zł można mieć taki fotel. Waga jakieś 7kg. On natomiast przy dzwonie może popękać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No wlasnie tam mam zamiar sie wybrac , i cos sobie wybiore. Fajnie jakby byl jak najlzejszy i w miare wygodny ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 kupujcie mirco 3 - są świetnie wykonane i mozna zamówić bez żadnego nadruku albo wyszyć dowolny ja chyba takie wezme do siebie są całkiem w cipkę: [ Dodano: Sro 25 Cze, 2008 10:48 ] Taki fotel jest wygodny i normalnie można go użytkować z seryjnymi pasami kubeł też można tylko trzeba przewlec pas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 może zrobimy jakieś zamówienie grupowe, ja bym dwie sztuki potrzebował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 dobry pomysl tylko czy ty nie potrzebujesz jakiegos OMP za 3000 zł ;-) a ja za 400 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 do kjs homologacji nie potrzeba ale pzm juz tak [ Dodano: Sro 25 Cze, 2008 18:53 ] no i klatka wg zalacznika j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Tez bym sie pisał na taki fotelik moze zrobic jakies zamowienie grupowe jak coobcio pisał [ Dodano: Sro 25 Cze, 2008 19:52 ] Sory, Kuba że z małej litery pojechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.