Panther Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Cisza w wątku. Czyżby Pysia zamknęła projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Cisza w wątku. Czyżby Pysia zamknęła projekt ? Nie ma takiej mocy Niby wsio jest już gut,ale nie mogę znaleźć innych dysz biegu jałowego a w serwisie kawasaki chcą skroić jak żyd za matkę :/ Mam lekko za ubogą mieszankę na jałowym,a dysze są specyficzne z rurką emulsyjną. A i jeszcze dorwałem lotkę od Super S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panther Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Niestety ceny w servisach to jakaś porażka ;( To kiedy doczekamy się na wykres z hamowni Gratuluję zdobycia lotki, przy takim autku będzie wskazana :diabel2: jeszcze jakieś kubły i będzie super s ka Bo powera to jej nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 A i jeszcze dorwałem lotkę od Super S Gratulacje :one: Do Twojego autka będzie pasowała w każdym kolorze...pod warunkiem, że będzie to kolor czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 dasz rade :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Gratulacje Do Twojego autka będzie pasowała w każdym kolorze Jest biała,ale minimalnie inny odcień.Na razie założona bez malowania i aż tak nie podpada (w nocy ) [ Dodano: Pią 08 Sie, 2008 18:22 ] Gratulacje Do Twojego autka będzie pasowała w każdym kolorze Jest biała,ale minimalnie inny odcień.Na razie założona bez malowania i aż tak nie podpada (w nocy ) To kiedy doczekamy się na wykres z hamowni Do tego będę musiał jeszcze trochę podłubać ,boje się że dół nie wyrobi (od jakiegoś czasu,ale to przed gaziorami coś mi puka w dole Pewnie panewki,a i ciśnienie kiepskie co najmniej na dwóch garach (to już było przed Borskiem) Nie mam jak się za to zabrać tym bardziej że bryka musi śmigać codziennie. :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Hmmm., powiem Wam, że rzuciłem niedawno okiem pod maskę auta alfaboxa0266... Efekt: :570: Mówiąc krótko, brawa, brawa dla autora :one: Cholera, taki bydgoski Coobcio, choć bez warsztatu :zdziw: :evilbat: Pozdrawiam - karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Temat dawno nie odwiedzany więc teraz coś z innej beczki. Nastały zmiany pod maską : Pełny hardcor aparat Fiesty na CG10 Prawa poduszka silnika CG10 na mocowanie K10 i kolektor golfa IV też się wpasował po wymianie flanszy kolektor pod 4X BST31SS a tutaj z gaziorami A tak to wygląda pod maską :zdziw: kolektor wydechowy i alternator widok od prawej widok z lewej widok z dachu :zdziw: Więcej na Klub Nissan Micra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Nie no jestem pełen podziwu...nie dość że jednostka napędowa z nowszego modelu to i jeszcze gaźniki od motocykla :galy: opisz wrażenia z jazdy...czuć, że mocy przybyło :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 wizualnie prze kozak wyszedl jak to jezdzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 trzeba bylo od razu w CG13 isc ;p jestem pełen podziwuu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lunatyk1 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 E tam w CG...od razu w SR:) Szacun dla Ciebie Alfabox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 wizualnie prze kozak wyszedl jak to jezdzi?? Jeździ zaje....,ale regulacje jeszcze w trakcie.Czuć że ma jeszcze potencjał do wydobycia :diabel: trzeba bylo od razu w CG13 isc ;p Myślałem o tym ale musiałbym skrzynie wymienić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 alfabox0266 jestem pod mega wrażeniem. Gratulacje :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie no jestem pełen podziwu...nie dość że jednostka napędowa z nowszego modelu to i jeszcze gaźniki od motocykla opisz wrażenia z jazdy...czuć, że mocy przybyło ąle gaziorki już inne,wszystko robione od nowa,no i ten dźwięk powala :kosci: [ Dodano: Pon 06 Kwi, 2009 16:16 ] alfabox0266 jestem pod mega wrażeniem. Gratulacje Dzięki johny, niech to będzie inspiracją dla innych klubowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 alfa zrob filmik jak to chodzi taki z licznikiem jak sie wkreca na predkosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 alfa zrob filmik jak to chodzi taki z licznikiem jak sie wkreca na predkosc Po ostatecznych regulacjach :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wareq Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam, Patrząc na ten silnik... ciężko dopatrzeć się K10-tki Wygląda kosmicznie i pewnie tak pogina. Jeszcze trochę i będziesz musiał dobrze obciążyć "Staruszkę" żeby nie odfrunęła Wielki szacun za pomysłowość i umiejętności Alfabox. pozdrawiam WAREQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 alfa zrob filmik jak to chodzi taki z licznikiem jak sie wkreca na predkosc Po ostatecznych regulacjach :one: Teraz jak ktos zapyta czy k10 mozna podlaczyc do komputera to chorem odpowiemy tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Teraz jak ktos zapyta czy k10 mozna podlaczyc do komputera to chorem odpowiemy tak A właśnie że nie,przynajmniej ten egzemplarz.Nie ma żadnego sterownika,typowo konserwatywne podejście z zastosowaniem wymaganego minimum elektroniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panther Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Proszę co człowiek z otwartą głową i złotą ręką potrafi zrobić z tego niepozornego autka. alfabox gratki normalnie zazdroszczę zapodaj jakiś filmik jak to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 czesc alfabox,jezeli mi czas pozwoli,czyli poprostu nie bede gdzies na EU w trasie to podbijam na majowy spocich,i musze to na zywca zobaczyc, :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Chemik, Zapraszam ,jesteś zawsze mile widziany w Bydzi Panther, filmik chyba będzie musiał być,bo nie da się tego słowami opisać,chodzi słodziutko :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronek89 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 C z tym filmikiem :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 C z tym filmikiem Spoko loko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi