Gość Kenet Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 masz jeszcze jedno rozwiazanie :sylwester: http://allegro.pl/item627946503_uniwersaln...emy_jakosc.html Akurat coś takiego pod blokiem u mnie stanęło: Wygląda koszmarnie. Sama maska z GTI-R wygląda hmm kontrowersyjnie, tym bardziej w zwykłym GTI. Szopena auto z tą czarną maską i na czarnych kołach wygladało mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Akurat coś takiego pod blokiem u mnie stanęło: To jeszcze nic...takie coś u niedaleko mojego mieszkania stanęło <lol> Sama maska z GTI-R wygląda hmm kontrowersyjnie, tym bardziej w zwykłym GTI. Szopena auto z tą czarną maską i na czarnych kołach wygladało mega. jestem podobnego zdania :one: dzięki takim rodzynkom jak na załączonych powyżej obrazkach maska z GTi-R stała się niestety elementem wiejskiego tuningu i założę się, że jedna osoba na dziesięć będzie wiedziała, że to jest maska z kultowego GTi-R a nie jest to ohydny paździerz z allegro przeznaczony dla fanatyków WT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 No dobra , dość pseudo plastików z Tesco Tak to teraz wygląda: Coś mu sie na twarzy przytyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 szopen pozazdrościć piękne auto :one: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Łojoj, ...extra, mnie w kolorze bardziej się podoba Gratki od czerwonej :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 I właśnie dlatego moja maska też będzie w kolorze Dzieki Szopen za te foty czyżby powróciły pomarańczowe kierunki? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kriczer Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Efekt wprost genialny Gratuluje pięknego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Nadeszły nowe czasy: SR20DE wyskoczyło spod maski i na jego miejsce wskoczyło coś troszkę mocniejszego SR20DET z Avenira(JDM). Na dodatek miałem farta - silnik jest z 1998roku czyli wyposażony w turbinę t25 na łożyskach kulowych. W tym miejscu należą się duże podziękowania Coobciowi, który w 2 dni ogarnął całego swapa - motor odpalił od pierwszego kopa pomimo braku orurowania do turbo i paru innych gadżetów. Teraz spokojnie czekam na powrót auta z Moto-Wydechu gdzie ogarniane jest orurowanie do FMIC oraz downpipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Ziomki ode mnie to mają roboty, nie tylko u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 No w dobrej cenie udało mi się dla Ciebie dorwać parę ładnych, niebieskich silikonów We wtorek wszystkie je będę mieć u siebie w garage i stroimy wóz Ps. jeszcze trzeba będzie podbić do konstancina na małe poprawki ale to już o własnych siłach - wspawać rurki do domy oraz od wolnych obrotów... Coś czuję że będzie męsko a w maju będzie niespodzianka dla wszystkich AAA no i nowy silnik z osprzętem tak na moje oko o jakieś 25kg jest cięższy jak stare DE tak więc przód jeszcze bardziej się doglebi - obowiązkowo trzeba obniżyć tył auta żeby przodem tak na glebie nie wisiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soda Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Brakuje tylko felg w męskim rozmiarze Ciekawe ile wypluje na rolkach i koniecznie musisz wrzucić jakiś filmik on-board jak już poskładasz wszystko do kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 (edytowane) Turbomody zaczynają robić karierę. Jak się sprawdzą w tym sezenie, to nie jest wykluczone jakieś VET w przyszłym roku. Ale to już nie będzie ruda, tylko.... jakiś sprowadzony, limitowany czteropak Primery Jak na razie Szerszeń rulez !!! , tak mi się wydaje. Chyba, że Coobcio dobrze zagazuje VE N/A Może się mylę, ale Coobcio zapomniał troszkę nowymi wałkami się pobawić w rudej. Poszedł tylko zapłon i mapa. A i tak rezultat niezły. Edytowane 19 Marca 2010 przez xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 W oczekiwaniu na niebieskie silikony dopasowuję kolor innych elementów : Miała być zielona ale na zielone złączki czekałbym jeszcze miesiąc.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość demiss Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 całe auto jak i małe detale konkret:) silnik to pewnie kontener z japoni autoR'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) Szopen zapomniał się pochwalić. Autko .............. zapie..... jak nigdy dotąd. W/g Coobcia: Obstawiam jakieś 240-250KM i 330-340Nm o dziwo na kołach 14" z jakimiś zimówkami trakcji nie brakuje - jest idealne wyważenie, koła delikatnie buksują ale mimo to auto jak na ośkę to w pełni optymalnie przyspiesza. Edytowane 23 Marca 2010 przez xtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Bardzo przyjemnie chodzi Pod maską prezentuje się następująco: Z zewnątrz totalny sleeper - IC idealnie wkomponował się w szparę zderzaka tak więc poza efektami akustycznymi raczej nikt się nie domyśli że pod maską siedzi ślimak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Piękny wóz Pięknie się jeździ i cały czas banan na twarzy P.S Hihi nawet nie wiedziałem ze moj telefon umie takie ładne zdjęcia robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Z braku innych zajęć poogarniałem trochę pod maską, małe mycie silnika , montaż nowej pokrywy i uszczelek oraz filtr K&N , który troszkę mniej drze japę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Elegancko Ps. dobry pomysł miałeś z tym ograniczeniem przyczepności coby zamiast męczyć sprzęgła mieliły koła Pss. Zimowa SAVA jest najlepsza jeśli chodzi o drag !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 jeszcze ten czerwony kabel schowaj gdzieś a będzie przepięknie pod maską. startujesz w street czy drag? na ile liczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Customowa poduszka by Coobcio dzisiaj znalazła się na miejscu. Ciasno było ale kilkoma wprawnymi cięciami szlifierką poprosiłem ją o niedotykanie turbiny.:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 No i pięknie do ukończenia projektu pozostało już tylko wymienić pompę paliwa oraz wystroić No i odwiedzić Hamownie, osobiście obstawiam ok 245KM i 345Nm. Kto jak obstawia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Lubię okrągłe cyferki 250/350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ammaimon Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 245KM na pompie z sunniacza czy z czegos innego?;> to do takiej mocy i momentu przydalaby sie jakas fajna szpera, zeby klopotow z trakcja nie bylo dramatycznych i mozna niezle upalac gratulacje! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 o_O wreszcie widzę tu męski silnik... Ale nie wybaczę Ci koloru pokrywy zaworów... 20DET, a kolor 20VE... eeeech... no trudno... ważne, ze wreszcie ma to się czym odpychać... ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi