szopen Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Po puszczeniu prądu bezpośrednio z aku do pompy, problem braku wachy poszedł w niepamięć. Po dzisiejszej korekcie map pod kątem optymalizacji AFR uczynionej przez Coobę udałem się na hamownię, Wynik bardzo mi się podoba: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Wałek ssący z twojego dawnego SR20DE zapodać i myślę że odnajdzie się tu kolejne 10-15 absolutnie bezpiecznych rumaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Mały gifcik, czyli zielony szerszeń w GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Czasy tak średnio wyszło, bardzo żałuję że nie miałem możliwości zredagowania tekstu... Powinno być w artykule wyraźnie zaznaczone że test przyspieszenia odbywał się na beznadziejnie śliskich oponach... Obstawiam że na R888 spokojnie o 1 sek szybciej by było do paki i na ćwiartkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi