Gość bigban1 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam Szkoda że mój początek przygody z forum miośników MICRY zaczyna się w ten sposób ale co tam. Witam zatem i o radę pytam bo nie mogę się dostać do mojego bagażnika a za kilka dni wyjeżdżam na wakacje. Zamek zupełnie nie reaguje. Może ktoś miał podobny problem? pozdrawiam Ben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymeq Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 To jedna z powtarzających sie usterek w micrach, niestety trzeba wymienić. Przyczyna tego jest woda która dostaje do wnetrza zamka. Ja juz mam u siebie 2 -zamek pozdrawiam Dominik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 A tak z ciekawosci to ile dales za wymiane zamka, w zasadzie ja do swojego nie mam zastrzezen, ale .... U mnie tylko klapa ciezko sie zamyka, a moze to juz jest pewin wstep :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymeq Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Raz mi wymienili na gwarancji Za drugim razem była to butelczyna whisky-acza Kiedyś pytałem sie na allegro z ciekawości to facet chcial 100pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.