Guest rossi20 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Witam serdecznie. Moze zoorganizujmy po raz kolejny grupowy wypad na hamownie, w paitek popoludniu lub w sobote??? Jak wpadnie pare samochodow to Mackowi sie bedzie oplacac , po drugie jest kilka samochodow do sprawedzenia i podstrojenia, po 3 jak zwykle wyjdzie przyjmny spocik ;-). Czekam na wasze opinie. Jak ktos ma numer do Macka to moze sie spytac czy da rade w tym terminie lub poda numer to sam zadzwonie ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest junioor Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Ja się piszę bo trzeba u mnie troszkę pogmerać w ECU Masterze. Zdecydowanie bardziej pasuje mi sobota A kontakt do Maćka ma Coobcio to pewne. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rossi20 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 No w sumie mi tez sobota odpowiada, u mnei trzeba sprawdzic ile jest i ewentulanie podstroic ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtomek Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 W piątek mogę o 15 podjechać, ale nie wiem jeszcze, czy będę hamował. Jeszcze sporo jest do zrobienia w czerwonej. Sobota też może być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rossi20 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Bedziesz bedziesz hamowal , sprawdzi sie teraz stan silnika i modow , potem bedziesz mial odniesienie jakie przyrosty ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtomek Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Bedziesz bedziesz hamowal , sprawdzi sie teraz stan silnika i modow , potem bedziesz mial odniesienie jakie przyrosty ;-) Chyba mnie przekonałeś, no to kto zdecyduje kiedy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rossi20 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Trzeba sprawdzic kiedy Maciek moze byc na hamowni i pojechac........ telefon do macka ma chyba Coobcio ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtomek Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 rossi20, ty dowodzisz: Grabowski Motor Sport ul. Mineralna 26 03-107 Warszawa 604 400 134 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rossi20 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Jeszcze trzeba sie zapytac naszego "Tunera" czy bedzie mogl w sobote lub piatek ;-) jak bedzie dostepny to sie zapytam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theant Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 OK. Może i ja mógłbym się na to pisać - przynajmniej tak z ciekawości ile koników z serii zostało. Rozumiem że hamowanie na Mineralnej? Jaki średnio koszt takiej przyjemności? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rossi20 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Tak na Minerlanej na Okęciu. Koszt 50 złotych pomiaru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtomek Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 piątek, 15.00-18.00 byłby najlepszy, bo potem na 19.00 huzia na juzia na Bemowo na spocik ogólny- 1- szy piąteczek miesiąca. Co Wy na to :?: Jak zobaczą lub usłyszą VE-ki to im szczena opadnie Mimier, Wieshaq, przyjeżdżajcie :diabel: Zaproszenie na jazdę czerwoną aktualne ruda też masz obiecane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theant Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Jak dla mnie piątek to tylko po 17-tej (praca), sobota pasuje nawet od 8-tej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rossi20 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Ok, wszystko pasuje jeszcze z Kuba pogadam czy bedzie mogl wpasc bo oto tez glownie chodzi ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtomek Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 chodzi :028: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rossi20 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Sprobuje go namowic na ten wypad wkoncu nalezy sie nam bo jezdzimy VE nie wiedzac ile mamy tam ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 chłopaki wakacje sobie robię przynajmniej 5 dni muszę odpocząć od wozów - dzisiaj mam kryzys - Junior wie co się stało... Po weekendzie jakoś możmy się ustawić z miłą chęcią, odrazu trochę grubych przepływek wleci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rossi20 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 No to chyba zamykamy temat narazie , skoro Kuba nie moze to bez sensu jest wypad :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtomek Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 piąteczek, Bemowo, może jednak VE-ki się pokażą, ja będę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rossi20 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 No ja tez bym sie pojaiwl zwlaszcza ze nigdy nie bylem az wstyd przyznac ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts