Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Ogólno klubowy wypad na hamownie - Piatek lub Sobota???

Guest rossi20
 Share

Recommended Posts

Guest rossi20

Witam serdecznie. Moze zoorganizujmy po raz kolejny grupowy wypad na hamownie, w paitek popoludniu lub w sobote??? Jak wpadnie pare samochodow to Mackowi sie bedzie oplacac , po drugie jest kilka samochodow do sprawedzenia i podstrojenia, po 3 jak zwykle wyjdzie przyjmny spocik ;-). Czekam na wasze opinie. Jak ktos ma numer do Macka to moze sie spytac czy da rade w tym terminie lub poda numer to sam zadzwonie ;-)

Guest junioor

Ja się piszę bo trzeba u mnie troszkę pogmerać w ECU Masterze. Zdecydowanie bardziej pasuje mi sobota :)

A kontakt do Maćka ma Coobcio to pewne.

Pozdrawiam

W piątek mogę o 15 podjechać, ale nie wiem jeszcze, czy będę hamował. Jeszcze sporo jest do zrobienia w czerwonej. Sobota też może być.

Guest rossi20

Bedziesz bedziesz hamowal , sprawdzi sie teraz stan silnika i modow , potem bedziesz mial odniesienie jakie przyrosty ;-)

Bedziesz bedziesz hamowal , sprawdzi sie teraz stan silnika i modow , potem bedziesz mial odniesienie jakie przyrosty ;-)

Chyba mnie przekonałeś, no to kto zdecyduje kiedy?

rossi20, ty dowodzisz:

Grabowski Motor Sport

ul. Mineralna 26

03-107 Warszawa

604 400 134

Guest rossi20

Jeszcze trzeba sie zapytac naszego "Tunera" czy bedzie mogl w sobote lub piatek ;-) jak bedzie dostepny to sie zapytam

OK. Może i ja mógłbym się na to pisać - przynajmniej tak z ciekawości ile koników z serii zostało.

Rozumiem że hamowanie na Mineralnej? Jaki średnio koszt takiej przyjemności?

piątek, 15.00-18.00 byłby najlepszy, bo potem na 19.00 huzia na juzia na Bemowo na spocik ogólny- 1- szy piąteczek miesiąca. Co Wy na to :?: Jak zobaczą lub usłyszą :D VE-ki to im szczena opadnie :D

Mimier, Wieshaq, przyjeżdżajcie :diabel: Zaproszenie na jazdę czerwoną aktualne :P

ruda też masz obiecane :):):)

Jak dla mnie piątek to tylko po 17-tej (praca), sobota pasuje nawet od 8-tej.

chłopaki wakacje sobie robię przynajmniej 5 dni muszę odpocząć od wozów - dzisiaj mam kryzys - Junior wie co się stało...

Po weekendzie jakoś możmy się ustawić z miłą chęcią, odrazu trochę grubych przepływek wleci :)

piąteczek, Bemowo, może jednak VE-ki się pokażą, ja będę :)