Gość krzywydg Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 witam mam mały proble a własciwie głośny ;// chodzi mi o to że podczas jazdy wydawany jest dziwny odgłos buczenia. do tego jeszcze podczas skretu w prawo buczenie staje sie coraz głośniejsze. jaka może być tego przyczyna?? strasznie uciązliwe to jest;/ z góry dzieki za wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertss Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 pewnie łożyska, poszukaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W@sio Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Najprawdopodobniej poszło Ci łożysko w lewym kole, podnieś samochód i zobacz czy koło nie ma luzu... jak ma - odpowiedź jest w powyższym zdaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 ...a oponki Ci nie wyją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Najprawdopodobniej poszło Ci łożysko w lewym kolebankowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e-tomek80 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 ...a oponki Ci nie wyją? Jak wyzej, moje Firestone`y zagluszaly wszystko. A na zakretach bylo jeszcze gorzej. Po zmianie nareszcie nastala cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzywydg Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 hehe mam nadzieje że łożysko bo znajomy coś mi tam opowiadał o skrzyni;/ dzisja postaram sie coś podziałać z tym. jka coś to bede sie jeszcze dopytywał Pozdroo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 przeguby? chociaz z t skrzynia to tez moze byc to bo wiadomo przeciez ze skrzynia zawsze ciezej pracuje gdy sie skreca w prawo btw. kiedys slyszalem o kolesiu ktoremu zawory klekotaly na 2 biegu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzywydg Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 łożyska napewno nie spraawdzałem dzisiaj.... może żeczywiście te przegłuby ale coraz głośniej pracują zrobiłem 150 km i teraz to jujz jest masakra!! a może być tak że jest za mało oleju w szkrzyni i coś trze?? chyba nie bo by klękła;/ podpowiedzcie coś jak możecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.