Guest krzywydg Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 witam mam mały proble a własciwie głośny ;// chodzi mi o to że podczas jazdy wydawany jest dziwny odgłos buczenia. do tego jeszcze podczas skretu w prawo buczenie staje sie coraz głośniejsze. jaka może być tego przyczyna?? strasznie uciązliwe to jest;/ z góry dzieki za wypowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest robertss Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 pewnie łożyska, poszukaj na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest W@sio Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Najprawdopodobniej poszło Ci łożysko w lewym kole, podnieś samochód i zobacz czy koło nie ma luzu... jak ma - odpowiedź jest w powyższym zdaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimier Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 ...a oponki Ci nie wyją? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Najprawdopodobniej poszło Ci łożysko w lewym kolebankowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest e-tomek80 Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 ...a oponki Ci nie wyją? Jak wyzej, moje Firestone`y zagluszaly wszystko. A na zakretach bylo jeszcze gorzej. Po zmianie nareszcie nastala cisza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krzywydg Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 hehe mam nadzieje że łożysko bo znajomy coś mi tam opowiadał o skrzyni;/ dzisja postaram sie coś podziałać z tym. jka coś to bede sie jeszcze dopytywał Pozdroo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jam Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 przeguby? chociaz z t skrzynia to tez moze byc to bo wiadomo przeciez ze skrzynia zawsze ciezej pracuje gdy sie skreca w prawo btw. kiedys slyszalem o kolesiu ktoremu zawory klekotaly na 2 biegu :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krzywydg Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 łożyska napewno nie spraawdzałem dzisiaj.... może żeczywiście te przegłuby ale coraz głośniej pracują zrobiłem 150 km i teraz to jujz jest masakra!! a może być tak że jest za mało oleju w szkrzyni i coś trze?? chyba nie bo by klękła;/ podpowiedzcie coś jak możecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.